Τζέιμς: «Είμαι έτοιμος για την πρόκληση»

Ο Λεμπρόν Τζέιμς μετά τον τραυματισμό του Άντονι Ντέιβις στον αγώνα των Λέικερς με τους Σανς, πρέπει να βγει μπροστά και να πάρει την ομάδα στις πλάτες του.

Τζέιμς: «Είμαι έτοιμος για την πρόκληση»

Ο τραυματισμός του Άντονι Ντέιβις (τράβηγμα στον αριστερό προσαγωγό) στο Game 4 της ήττας (100-92) των Λέικερς με τους Σανς (2-2) είναι θέμα συζήτησης.

Ο σούπερ σταρ της ομάδας Λεμπρόν Τζέιμς υποστηρίζει πως η ομάδα δεν έχει άλλη επιλογή από τα παλέψει μέσα στο παρκέ και πως ο ίδιος είναι έτοιμος για την πρόκληση.

«Όλη την σεζόν πάμε στην λογική ότι αν κάποιος απουσιάζει τότε πρέπει να βγει μπροστά κάποιος άλλος. Προφανώς αν δεν είναι έτοιμος (σ.σ ο Ντέιβις) για το Game 5 θα είναι ισχυρό χτύπημα για εμάς, αλλά πρέπει να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Όλη την σεζόν αυτό κάνουμε και αυτό θα κάνουμε και σε εχθρικό περιβάλλον στο Game 5.

Κλίπερς και Σαν ισοφάρισαν 2-2 Μαβς και Λέικερς, 3-1 οι Νετς τους Σέλτικς (vids)

Για εμένα, το να βάλω την ομάδα μου σε θέση να νικήσει και να είναι πετυχημένη ξεκινάει από την δική μου προσέγγιση. Ξεκινάει από εμένα και πάει σε όλους τους άλλους. Αυτοί οι ώμοι χτίστηκαν για κάποιο λόγο και αν χρειαστεί να βάλω περισσότερο βάρος πάνω τους, τότε θα το κάνω. Είτε νικήσουμε, είτε χάσουμε. Είμαι έτοιμος για την πρόκληση»., τόνισε χαρακτηριστικά ο Τζέιμς.