ΝΒΑ: Παίκτες του μήνα σε Δύση και Ανατολή οι Κάρι και Ουέστμπρουκ

Παίκτες του μήνα σε  Δύση και Ανατολή αντίστοιχα αναδείχθηκαν οι Στεφ Κάρι (Ουόριορς) και Ράσελ Ουέστμπρουκ (Ουίζαρντς). Διαβάστε τα κατορθώματά τους στο NBA μέσα στον Μάιο.

ΝΒΑ: Παίκτες του μήνα σε Δύση και Ανατολή οι Κάρι και Ουέστμπρουκ

Οι Στεφ Κάρι των Ουόριορς και Ράσελ Ουέστμπρουκ των Ουίζαρντς αναδείχθηκαν παίκτες του μήνα στο ΝΒΑ στην Δυτική και Ανατολική περιφέρεια αντίστοιχα.

Ο Κάρι ήταν εντυπωσιακός, οδηγώντας τους Ουόριορς στην κατάληψη της 8ης θέσης της Δύσης και κατ' επέκταση στο play in τουρνουά. Παράλληλα, ο ηγέτης του Γκόλντεν Στέιτ εξασφάλισε τον τίτλο του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος για δεύτερη φορά στην καριέρα του. Μέσα στο Μάιο οι «πολεμιστές» κέρδισαν οκτώ από τα εννέα ματς που έδωσαν, με τον 33χρονο άσο να μετρά κατά μέσο όρο 36.8 πόντους, 5.6 ασίστ και 5.1 ριμπάουντ.

Αναφορικά με τα κατορθώματα Ουέστμπρουκ, ο σταρ των Ουίζαρντς ξεπέρασε μέσα στον Μάιο τον Όσκαρ Ρόμπερτσον και έγινε ο κορυφαίος στη λίστα με τα περισσότερα triple double όλων των εποχών στην κανονική περίοδο του NBA, ενώ οδήγησε τους «μάγους» στην 8η θέση της Ανατολής και στο play in τουρνουά. Μέσα στον μήνα, η Ουάσινγκτον είχε ρεκόρ 5 νικών και 4 ηττών, με τον εκρηκτικό γκαρντ να αριθμεί κατά μέσο όρο 26.3 πόντους, 16.1 ασίστ και 13.8 ριμπάουντ.