Αντετοκούνμπο: «Να ακολουθήσουμε το πλάνο μας στους τελευταίους τέσσερις αγώνες»

Προβληματισμένος από την εικόνα και την συντριβή των Μπακς από τους Σπερς, εμφανίστηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Αντετοκούνμπο: «Να ακολουθήσουμε το πλάνο μας στους τελευταίους τέσσερις αγώνες»

Ο Greek Freak, ο οποίος πέτυχε 28 πόντους σε 29 λεπτά συμμετοχής, τόνισε:

«Προφανώς δεν κάναμε καλή δουλειά στην άμυνα. Δεν μαρκάραμε καλά και οι Σπερς έβαζαν σουτ, οπότε ήταν ένας συνδυασμός δικής μας κακής άμυνας και δικής τους καλής επίθεσης.

Δεν τους το κάναμε αρκετά δύσκολο. Θέλαμε να είμαστε εκεί, αλλά δεν ήμασταν. Έβαλαν σουτ, τρίποντα, από μέση απόσταση, έβαλαν πολλά λέι-απ σε κατάσταση Πικ εν Ρολ.

Πρέπει να έχουμε περισσότερη ενέργεια και να βγάλουμε μεγαλύτερο ενθουσιασμό σε άμυνα και επίθεση».

Για το πώς αισθάνεται τόνισε:

«Νιώθω υπέροχα σε προσωπικό επίπεδο. Η ομάδα είναι καλά, είμαστε σε καλό σημείο, απλώς πρέπει να παίξουμε καλύτερα. Έχουμε τέσσερις αγώνες μπροστά μας για να βρούμε ρυθμό. Πρέπει να χτίσουμε καλές συνήθειες στους 4 τελευταίους αγώνες της κανονικής περιόδου, αλλά είμαστε σε καλό σημείο».

Για το λόγο της ήττας είπε:

«Προσπαθήσαμε να επιστρέψουμε στο παιχνίδι. Χάναμε με μεγάλη διαφορά και πάνω που σημειώναμε κάποιο καλάθι για να βρούμε ρυθμό, οι Σπερς έβαζαν ένα σουτ στην άλλη πλευρά του παρκέ. Πρέπει να τους απονείμουμε τα εύσημα, έπαιξαν σπουδαία, κυκλοφόρησαν την μπάλα, έβαλαν σουτ.

Πρέπει να βελτιωθούμε. Κάποιες φορές τα πράγματα δεν θα πάνε όπως θες, αλλά πρέπει να συνεχίσεις να προσπαθείς και να ακολουθείς το πλάνο σου για να βρεις τρόπο να νικήσεις. Οι Σπερς έκαναν σπουδαία δουλειά. Έβαζαν σουτ, είχαν καλές συνεργασίες, είχαν αρκετά εύκολα λέι-απ, έπαιξαν καλά».