Γιούτα Τζαζ: Ο Γουέιντ αγόρασε μετοχές της ομάδας

Ο άνθρωπος-σύμβολο των Μαϊάμι Χιτ, Ντουέιν Γουέιντ, αγόρασε μετοχές στους Γιούτα Τζαζ και θα έχει ενεργό ρόλο στην ομάδα.

Γιούτα Τζαζ: Ο Γουέιντ αγόρασε μετοχές της ομάδας

Ο Ντουέιντ Γουέιντ είναι ένας εκ των κορυφαίων γκαρντ στην ιστορία του ΝΒΑ. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Σικάγο, αλλά έγραψε ιστορία με την ομάδα του Μαϊάμι. Είναι άνθρωπος-σύμβολο για τους Χιτ, με τους οποίους κατέκτησε τρία πρωταθλήματα.

Πλέον, όμως, το ενδιαφέρον του μεταφέρεται στην Δύση των ΗΠΑ. Ο λόγος; Αγόρασε μετοχές στους Γιούτα Τζαζ, θα βρίσκεται στο πλευρό του Ράιν Σμιθ (ιδιοκτήτη της ομάδας) και θα έχει ενεργό ρόλο στο franchise.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του σχολίασε πως: «Αυτό ξεπερνά το όνειρο που είχα να παίξω μπάσκετ στο υψηλότερο επίπεδο, στο ΝΒΑ. Έχω δει τον Σακίλ (Ο' Νιλ) να το κάνει στο Σακραμέντο. Έχω δει τον Γκραντ Χιλ να το κάνει επίσης στην Ατλάντα.

Έχω δει φυσικά τον Μάικλ (Τζόρνταν) να το κάνει στην Σάρλοτ. Εδώ υπάρχουν πολλά πράγματα στα οποία θα ήθελα να συμμετάσχω. Δυστυχώς, οι άνθρωποι στην κοινότητά δεν παίρνουν αυτήν την ευκαιρία.

Εγώ προσωπικά δεν το παίρνω ελαφριά. Για να κάνεις μία πραγματική αλλαγή, εδώ πρέπει να είσαι, στην κορυφή, και ο Ράιαν (Σμιθ) το ξέρει αυτό. Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία αυτή. Ξέρω ότι θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να φέρω όσα περισσότερα μπορώ στην ομάδα, εκτός από τις γνώσεις και τις δεξιότητές μου στο άθλημα".

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας