ΛαΜάρκους Όλντριτζ: Βάζει τέλος στην καριέρα του - Εμφάνισε πρόβλημα στην καρδιά!

Σοκ στο ΝΒΑ με τον ΛαΜάρκους Όλντριτζ - Εμφάνισε πρόβλημα στην καρδιά και σταματά την καριέρα του - Λίγες εβδομάδες μετά την μεταγραφή του στους Νετς που έχουν φουλάρει για το πρωτάθλημα. 

ΛαΜάρκους Όλντριτζ: Βάζει τέλος στην καριέρα του - Εμφάνισε πρόβλημα στην καρδιά!

Ο ΛαΜάρκους Όλντριτζ αποτέλεσε έναν εκ των κορυφαίων φόργουορντ στο ΝΒΑ τα τελευταία 15 χρόνια. Με καριέρα σε Μπλέιζερς (2006-2015) και Σπερς (2015-2021), ενώ πριν μερικές εβδομάδες μετακινήθηκε στην super-team των Νετς. Με στόχο να κατακτήσει το πρωτάθλημα, μαζί με τους Ντουράντ, Χάρντεν, Ίρβινγκ, Γκρίφιν και Τζόρνταν.

Όμως, η ζωή τα έφερε διαφορετικά. Ο 35χρονος φόργουορντ, ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά πως βάζει τέλος στην καριέρα του στο ΝΒΑ. Ο λόγος; Ο ΛαΜάρκους Όλντριτζ έκανε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν πως έχει πρόβλημα στην καρδιά. Μάλιστα, έγραψε και γράμμα, στο οποίο αναλύει τους λόγους της μεγάλης του απόφασης.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Γράφω αυτό το γράμμα με βαριά καρδιά. Στο τελευταίο μου παιχνίδι, είχα αρρυθμία. Αργότερα την ίδια ημέρα, η κατάσταση επιδεινώθηκε, με αποτέλεσμα να ανησυχήσω ακόμη περισσότερο. Το επόμενο πρωί είπα στην ομάδα τι συνέβη και πήγα σε νοσοκομείο για εξετάσεις. Αν και είμαι καλύτερα, αυτό που ένιωσα εκείνο το βράδυ παραμένει μία από τις πιο τρομακτικές εμπειρίες μου. Πήρα την απόφαση να αποσυρθώ από το ΝΒΑ, για 15 χρόνια το μπάσκετ ήταν η προτεραιότητά μου, τώρα όμως αυτή είναι η υγεία και η οικογένειά μου».

Σε 1029 αγώνες στο ΝΒΑ είχε 19.4 πόντους από 49.8% στο δίποντο, 32.1% στο τρίποντο και 81.1% στις βολές, 8.2 ριμπάουντ, δύο ασίστ και ένα μπλοκ ανά 34.2 λεπτά.