Ο Άλεξ Ροντρίγκεζ αγοράζει τους Τίμπεργουλβς

Ο Άλεξ Ροντρίγκεζ, ένας εκ των κορυφαίων παικτών στην ιστορία του μπέιζμπολ και σύντροφος της Τζένιφερ Λόπεζ, αποφάσισε μαζί με τον δισεκατομμυριούχο Μαρκ Λορ να αγοράσουν το πλειοψηφικό πακέτο των Μινεσότα Τίμπεργουλβς, αλλά και των Μινεσότα Λινξ του WNBA έναντι 1.5 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Άλεξ Ροντρίγκεζ αγοράζει τους Τίμπεργουλβς

Οι Τίμπεργουλβς εισέρχονται σε νέα περίοδο στην ιστορία τους. Σύμφωνα με το ESPN, ο θρυλικός παίκτης του μπέιζμπολ και σύντροφος της Τζένιφερ Λόπεζ, Άλεξ Ροντρίγκεζ, μαζί με τον δισεκατομμυριούχος Μαρκ Λορ συμφώνησαν με τον Γκλεν Τέιλορ να αγοράσουν το πλειοψηφικό πακέτο των «λύκων», αλλά και τη Μινεσότα Λινξ του WNBA έναντι περίπου 1.5 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, ο Τέιλορ, ο οποίος είχε αγοράσει την ομάδα της Μινεσότα έναντι 88 εκατ. δολαρίων το 1994, θα έχει υπό τον έλεγχό του και τις δύο ομάδες μέχρι το 2023. Από εκείνο το σημείο και μετά, ο έλεγχος θα περάσει αποκλειστικά στους Ροντρίγκεζ και Λορ.

Υπενθυμίζεται ότι ο 79χρονος ιδιοκτήτης τους είχε ανακοινώσει ότι οι Γουλβς και οι Λινξ ήταν προς πώληση από τον Ιούλιο του 2020, φτάνοντας κοντά σε συμφωνία με τον δισεκατομμυριούχο Ράιαν Σμιθ, ο οποίος όμως τελευταία στιγμή αποφάσισε να κάνει πίσω και να αγοράσει τους Τζαζ έναντι 1.66 δισ. εκατ. δολαρίων.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας