Τίμπεργουλβς: Κίνηση για την αγορά της ομάδας από τον Γκαρνέτ!

Ο Γκλεν Τέιλορ ανακοίνωσε ότι Μινεσότα Τίμπεργουλβς είναι προς πώληση και ο Κέβιν Γκάρνετ αναμένεται να κάνει πρόταση για την αγορά τους με μία ομάδα επενδυτών.

Τίμπεργουλβς: Κίνηση για την αγορά της ομάδας από τον Γκαρνέτ!

Οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς αναμένεται να αλλάξουν χέρια, καθώς ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Γκλεν Τέιλορ, ανακοίνωσε ότι η ομάδα είναι προς πώληση, μετά από τρεις δεκαετίες στο τιμόνι της.

Δημοσιεύματα στις ΗΠΑ αναφέρουν ότι υπάρχουν ήδη δύο υποψήφιοι αγοραστές. Ένας εξ αυτών είναι ο Κέβιν Γκαρνέτ, ο οποίος ηγείται μιας ομάδας επενδυτών. Ο άλλοτε άσος των Τίμπεργουλβς, αν και διατηρεί κακές σχέσεις με τον νυν ιδιοκτήτη της ομάδας, φέρεται να ετοιμάζει τελική πρόταση για την αγορά της ομάδας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Σαμς Καράνια.

Ο Γκλεν Τέιλορ είχε αγοράσει τους «λύκους» το 1994 έναντι 88 εκατομμυρίων δολαρίων. Πλέον η αξία του franchise υπολογίζεται στα 1.38 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το Forbes. Τα ρεπορτάζ δε αναφέρουν ότι το ποσό το οποίο θα ζητήσει για τη μεταβίβαση των μετοχών του ανέρχεται στα 1.2 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ο Κέβιν Γκαρνέτ αγωνίστηκε στη Μινεσότα από το 1995 μέχρι το 2007 και από το 2015 μέχρι και το 2016. Στις 14 σεζόν που αγωνίστηκε στην ομάδα είχε σε 970 συμμετοχές 19.8 πόντους, 11.0 ριμπάουντ και 4.3 ασίστ, ενώ κατέκτησε και το βραβείο του MVP της σεζόν το 2004.