ΝΒΑ Trade deadline: O Τάις στο Σικάγκο - Ελεύθερος από τους Σπερς ο Όλντριτζ

O ΛαΜάρκους Όλντριτζ έμεινε ελεύθερος από τους Σαν Αντόνιο Σπερς. Ο Ντάνιελ Τάις κατέληξε στο Σικάγο.

ΝΒΑ Trade deadline: O Τάις στο Σικάγκο - Ελεύθερος από τους Σπερς ο Όλντριτζ

Λίγο πριν εκπνεύσει η Trade Deadline οι Μπουλς πήραν τον Ντάνιελ Τάις από τους Σέλτικς στέλνοντας στη Βοστόνη από τους Ουίζαρντς τον Μόριτζ Βάγκνερ ενώ οι Τσάντλερ Χάτσινσον - Ντάνιελ Γκάφορντ κατέληξαν στην Ουάσινγκτον.

Ο ΛαΜάρκους Όλντριτζ δεν μπόρεσε να γίνει ανταλλαγή και καθώς δεν ήταν στα πλάνα των Σπερς εξαγόρασε το συμβόλαιό του κι έμεινε ελεύθερος. Ο 35χρονος Όλντριτζ είχε φέτος 13.7 πόντους, 4.5 ριμπάουντ, 1.7 ασίστ και ένα μπλοκ ανά 25.9 λεπτά.

- Ο Βίκτορ Ολαντίπο φεύγει από τους Ρόκετς με προορισμό το Μαϊάμι και τους Χιτ. Πρόλαβε να φορέσει σε 20 αγώνες τη φανέλα των Ρόκετς με 21.2 πόντους, 4.8 ριμπάουντ και 5 ασίστ ανά 33.5 λεπτά. Στο Χιούστον κατέληξαν οι Έιβερι Μπράντλι, Κέλι Ολίνικ.

- Οι Ατλάντα Χοκς ολοκληρώνουν μια συμφωνία για να στείλουν τον Ρατζόν Ρόντο στους Λος Άντζελες Κλίπερς που έδωσαν ως αντάλλαγμα τον σούπερ αναπληρωματικό, Λου Γουίλιαμς. Ο Ρόντο, δύο φορές πρωταθλητής του ΝΒΑ, θα επιστρέψει στο Λ.Α όπου πέρσι αγωνίστηκε με τη φανέλα των Λέικερς.

- Οι Τορόντο Ράπτορς παραχωρούν τον Νόρμαν Πάουελ στους Πόρτλαντ Μπλέιζερς με αντάλλαγμα τους Γκάρι Τρεντ Τζούνιορ και Ρόντνι Χουντ.

- Οι Φιλαντέλφια 75ερς αποκτούν τον βετεράνο Τζορτζ Χιλ από την Οκλαχομα δίνοντας τον Τόνι Μπράντλεϊ, τον Τέρενς Φέργκιουσον και δύο μελλοντικές επιλογές δεύτερου γύρου. Ως μέρος μιας τριμερούς συμφωνίας ο Όστιν Ρίβερς πάει στην Οκλαχόμα και ο Φέργκιουσον στη Νέα Υόρκη.

- Οι Σακραμέντο Κινγκς ολοκληρώνουν τη συμφωνία για να στείλουν τον Νεμάνια Μπιέλιτσα στους Μαϊάμι Χιτ. Την αντίθετη διαδρομή θα κάνουν οι Μόρις Χάρκλες και Κρις Σίλβα.

- Οι Ορλάντο Μάτζικ μετά τον Βούτσεβιτς και τον Φουρνιέ χωρίζουν και με τον Άαρον Γκόρντον τον οποίο στέλνουν στους Ντένβερ Νάγκετς (μαζί με τον Γκάρι Κλαρκ) με αντάλλαγμα τους Γκάρι Χάρις, Ρ. Τζ Χάμπτον και μια επιλογή του πρώτου γύρου του 2025.

-Ορλάντο Μάτζικ στέλνουν τον Νίκολα Βούτσεβιτς μαζί με τον Αλ Φαρούκ Έϊμινού στους Σικάγο Μπουλς με αντάλλαγμα τους Ότο Πόρτερ Τζούνιορ, Ουέντελ Κάρτερ Τζούνιορ και δύο επιλογές πρώτου γύρου, σύμφωνα με τον Adrian Wojnarowski του ESPN.

- Οι Μπόστον Σέλτικς βρίσκονται σε συζητήσεις με τους Oρλάντο Μάτζικ για την απόκτηση του Εβάν Φουρνιέ με αντάλλαγμα δύο επιλογές δεύτερου γύρου, σύμφωνα με πηγές του Adrian Wojnarowski. Ο Fournier βρίσκεται στην τελευταία σεζόν του πενταετούς συμβολαίου του ύψους 85 εκατομμυρίων δολαρίων.

- Οι Ντένβερ Νάγκετς αποκτούν τον σέντερ Tζαβέιλ ΜακΓκί από τους Κλίβελαντ Καβαλιέρς δίνοντας τον Γεσάγια Χάρτενσταϊν και δύο μελλοντικές επιλογές δεύτερου γύρου στο ντραφτ.

Ο ΜακΓκί , 33 ετών, έχει κατά μέσο όρο 8 πόντους και 5,2 ριμπάουντ φέτος και επιστρέφει στους Νάγκετς με τους οποίους έχει αγωνιστεί ξανά στην 15ετή καριέρα του.

Ο Χάρτενσταϊν, 22 χρονών, έχει κατά μέσο όρο 3,5 πόντους και 2,8 ριμπάουντ την τρέχουσα σεζόν.