Αντετοκούνμπο: «Χαρούμενος που ο Φορμπς είναι συμπαίκτης μου»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μετά την άνετη νίκη των Μπακς επί των Νικς (134-101), αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη δική του απόδοση και στου συμπαίκτη του, Μπριν Φορμπς.

Αντετοκούνμπο: «Χαρούμενος που ο Φορμπς είναι συμπαίκτης μου»

Με το «δεξί» ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις του μετά το All-Star Break οι Μπακς, που επικράτησαν εύκολα των Νικς με 134-101. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά τη λήξη της αναμέτρησης μίλησε για τη δική του απόδοση, αλλά και για τον Μπριν Φορμπς, ο οποίος ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 7/7 τρίποντα.

Πιο συγκεκριμένα ο άσος του Μιλγουόκι δήλωσε:

«Κάναμε σπουδαία δουλειά στην άμυνα. Συνήθως περιμένουμε στο κέντρο, όμως απόψε τους αντιμετωπίσαμε με αλλαγές, στο ένας εναντίον ενός, κλείσαμε τα κενά. Όλοι θέλαμε να παίξουμε με υπερηφάνεια, να μείνουμε μπροστά τους.

Έχω 5/5 στα τελευταία τρία ματς, αλλά ο Φορμπς είναι από τους κορυφαίους σουτέρ με τους οποίους έχω παίξει. Έχω παίξει με τον Κόρβερ, με κορυφαίους, αλλά είμαι χαρούμενος που ο Μπριν είναι συμπαίκτης μου, μπορεί να βάλει πραγματικά δύσκολα σουτ. Εγώ προσπαθώ να πάρω τη σωστή απόφαση, ακόμη κι όταν πρόκειται για κάτι καινούργιο για εμένα. Ωριμάζω. Βρίσκω τους ελεύθερους συμπαίκτες μου, αν ο αντίπαλος έρχεται σε μένα, θα υπάρχει κάποιος ελεύθερος. Αφήνω το ένστικτό μου να αναλάβει δράση.

Παίξαμε καλό μπάσκετ, το διασκεδάσαμε. Ο Χόλιντεϊ ήταν ορμητικός, ο Λόπεζ ήταν βράχος στη ρακέτα, οπότε τραβούσε πολλή προσοχή και τα έκανε όλα πιο εύκολα για τους υπόλοιπους. Προσωπικά είμαι χαρούμενος, θα ήθελα λίγες περισσότερες μέρες ξεκούρασης με την οικογένειά μου, αλλά είμαι χαρούμενος που γυρίσαμε για το δεύτερο μέρος της σεζόν, για να είμαστε και πάλι ανταγωνιστικοί.

Αν έχω γύρω μου τους Χόλιντεϊ, ΝτιΒιντσέντζο, Κόνατον, πηγαίνω μέχρι το τέλος και, αν είναι να πασάρω, θα το κάνω την τελευταία στιγμή. Θέλω να βγαίνει πάντα ένα καλό αποτέλεσμα από τους αιφνιδιασμούς μας. Όλοι θέλουμε να σουτάρουμε και να σκοράρουμε, στο τέλος της ημέρας όμως η ομάδα πρέπει να παίζει καλά. Εγώ ξέρω ότι η στιγμή μου θα έρθει, όταν κερδίζουμε με μεγάλες διαφορές δεν είναι η στιγμή μου, είμαι χαρούμενος όμως. Πρέπει να αφήνεις το ματς να έρχεται σε σένα, κάποιες φορές δεν θα πάνε καλά τα πράγματα. Φέτος νομίζω ότι έχω κάνει σπουδαία δουλειά σε αυτό το κομμάτι.

Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, κάναμε απίθανη δουλειά απόψε στην άμυνα, πήγαμε όλοι στο ριμπάουντ, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Στην επίθεση έχουμε τόσο πολύ ταλέντο, όλοι μπορούν να σουτάρουν και να βάλουν πόντους. Πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε στην άμυνα και, όταν βρούμε τους ρόλους μας και τις συνήθειές μας στην επίθεση, όλα θα πάνε καλά».