Σίλβερ: «Καμία σκέψη για "φούσκα", δεν αλλάζουμε το logo του NBA»

Ο Άνταμ Σίλβερ είπε πολλά και ενδιαφέροντα στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, πριν το NBA All Star Game του 2021.

Σίλβερ: «Καμία σκέψη για "φούσκα", δεν αλλάζουμε το logo του NBA»

Η σεζόν του NBA εξελίσσεται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, με εξαίρεση τις αρκετές αναβολές των αγώνων λόγω κρουσμάτων κορονοϊού.

Το βράδυ της 7ης Μαρτίου (8/3, 03:00 ώρα Ελλάδος) είναι προγραμματισμένη η διεξαγωγή του NBA All Star Game 2021 στο State Farm της Ατλάντα. Ο αγώνας - γιορτή του κορυφαίου πρωταθλήματος, ωστόσο, έχει προσαρμοστεί στα δεδομένα της πανδημίας και θα είναι διαφορετικός σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Για παράδειγμα, ακόμα και η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Κομισάριου του NBA, Άνταμ Σίλβερ, πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά λόγω του κορονοϊού, με τον Αμερικανό παράγοντα να λέει αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα.

Αρχικά, ξεκαθάρισε ότι η λίγκα δεν έχει πρόθεση την διεξαγωγή του πρωταθλήματος εκ νέου σε φούσκα: «Αυτή την στιγμή, δεν σκεφτόμαστε να επιστρέψουμε σε μια φούσκα, αλλά ποτέ δεν μπορούμε να αποκλείσουμε κάτι τέτοιο. Τον Μάιο, τα πράγματα θα είναι καλύτερα». Προσέθεσε ακόμα ότι «εξ όσων γνωρίζω, ουδείς παίκτης έχει κάνει το εμβόλιο».

Επιπλέον, τόνισε ότι οι συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί σε παγκόσμιο επίπεδο εν μέσω της πανδημίας δεν επιτρέπουν την διεξαγωγή υπερατλαντικού αγώνα NBA, τουλάχιστον μέχρι και τη σεζόν 2021-22.

Ο Σίλβερ, επίσης, δήλωσε ότι «διατηρούμε άψογη σχέση με τη FIBA, είμαστε συνεργάτες και ανυπομονούμε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες να διεξαχθούν, βάσει του προγραμματισμού που έχει ήδη γίνει. Προσδοκούμε σε μια σπουδαία διοργάνωση το καλοκαίρι».

Τέλος, ερωτηθείς για το ενδεχόμενο αλλαγής του logo του ΝΒΑ εις μνήμην του σπουδαίου Κόμπι Μπράιαντ, ο κομισάριος απάντησε ότι: «Όλα αλλάζουν στο πέρασμα των χρόνων, αλλά το logo μας είναι εμβληματικό. Η αλλαγή του δεν είναι κάτι εύκολο. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο Κόμπι Μπράιαντ ήταν ένας εκ των κορυφαίων όλων των εποχών, αλλά δεν μου φαίνεται πως είναι αυτή η κατάλληλη στιγμή για να αλλάξουμε κάτι. Ο Τζέρι Γουέστ εξακολουθεί να είναι σπουδαίος για την κοινωνία μας».