Αντετοκούνμπο: «Ο τρόπος που αντιδράσαμε δείχνει κάτι για εμάς»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δήλωσε ευχαριστημένος για την επιστροφή των Μπακς στις νίκες, ενώ στάθηκε και στην αντίδραση που έβγαλε η ομάδα.

Αντετοκούνμπο: «Ο τρόπος που αντιδράσαμε δείχνει κάτι για εμάς»

Οι Μπακς μετά από πέντε ανεπιτυχή αποτελέσματα επέστρεψαν στις νίκες κόντρα στους Θάντερ (95-85). Σε ακόμα ένα παιχνίδι μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο Έλληνας σούπερ σταρ μετά τον αγώνα τόνισε ότι η ομάδα πρέπει να βρει το ρυθμό της.

«Νιώσαμε καλά που νικήσαμε. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και να χτίζουμε καλές συνήθειες. Είτε νικάμε είτε χάνουμε πρέπει να μένουμε πιστοί στο πλάνο μας. Το πλάνο είναι να χτίσουμε καλές συνήθειες και να ανταποκρινόμαστε παιχνίδι με το παιχνίδι. Όταν αρχίσουμε να ρολάρουμε, τότε θα νιώθουμε όλοι καλά».

Για τον τρόπο αντίδρασης της ομάδας, τόνισε: «Όταν βγαίνει το πλάνο μας τότε κερδίζουμε σε αυτοπεποίθηση. Ο τρόπος που αντιδράσαμε μετά την ήττα από τους Ράπτορς δείχνει κάτι για εμάς. Πήραμε μία καλή νίκη, θα την απολαύσουμε, αλλά θα πρέπει να εστιάσουμε στο επόμενο παιχνίδι με τους Κινγκς. Μία καλή ομάδα που χρειάζεται να είσαι συγκεντρωμένος 48 λεπτά για να την νικήσεις».

Όσο για τα πολλά παιχνίδια, σχολίασε τα εξής: «Είναι δύσκολο να παίζουμε συνεχόμενα παιχνίδια, αλλά πρέπει να το κάνουμε. Έχουμε παίξει πολλά παιχνίδια. Δεν είναι εύκολο για παίκτες που παίζουν +35 λεπτά, αλλά και γενικά για όλους, αλλά δεν είμαστε η μόνη ομάδα που το βιώνει. Όλοι στο ΝΒΑ έχουν ίδιο πρόγραμμα και εμείς πρέπει απλώς να προσαρμοστούμε και να είμαστε έτοιμοι σωματικά και πνευματικά για τους αγώνες».