ΝΒΑ: Με σούπερ Μπιλ οι Ουίζαρντς 104-91 τους Σέλτικς

Με οδηγό τον Μπράντλεϊ Μπιλ οι Ουίζαρντς επικράτησαν των Σέλτικς με 104-91

ΝΒΑ: Με σούπερ Μπιλ οι Ουίζαρντς 104-91 τους Σέλτικς

Οι Γουίζαρντς πήραν μία σημαντική νίκη απέναντι στους Σέλτικς απόψε με 104-91. Πρωταγωνιστής του παιχνιδιού ο Μπράντλεϊ Μπιλ ο οποίος πέτυχε 35 πόντους, ενώ είχε 7 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 2 κλεψίματα.

Από την αρχή του παιχνιδιού, οι "Μάγοι" έτρεξαν στο ανοιχτό γήπεδο και βρήκαν χώρους για να απειλήσουν το καλάθι των αντιπάλων είτε με τον Ράσελ Γουέστμπρουκ, είτε με τον Ρούι Χατσιμούρα. Οι Σέλτικς βρήκαν μερικά ελεύθερα σουτ με τον Κέμπα Γουόκερ, τα οποία τους έδωσαν ρυθμό μειώνοντας την όποια διαφορά είχαν πάρει οι γηπεδούχοι, για να πάνε στα αποδυτήρια με το σκορ στο 55-43.

Από εκεί και πέρα, ο Μπράντλεϊ Μπιλ βγήκε αποφασισμένος να κερδίσει μόνος του το παιχνίδι, καθώς αποδείχθηκε ένα δύσκολο αλλά και άλυτο πρόβλημα για τον Μπραντ Στίβενς. Ο σταρ της Γουάσινγκτον έβαλε 35 πόντους, ενώ μάζεψε 7 ριμπάουντ και μοίρασε και 5 ασίστ. Άξιος συμπαραστάτης του ο Ράσελ Γουέστμπρουκ, ο οποίος μπορεί να έβαλε μόνο 13 πόντους (6/19 σουτ), όμως έφτασε μία ανάσα από το triple-double, καθώς μοίρασε 11 ασίστ και μάζεψε και 9 ριμπάουντ.

Από την άλλη, οι Κέμπα Γουόκερ και Τζέιλεν Μπράουν προσπαθούσαν μόνοι τους, αφού ολοκλήρωσαν το παιχνίδι έχοντας από 25 πόντους, ενώ ο Τζέισον Τέιτουμ δεν είχε και το πιο παραγωγικό του παιχνίδι, αφού έβαλε μόλις 6 πόντους με 3/14 σουτ.