Super League 2: Πλησιάζει την επιστροφή στα «σαλόνια» ο Ηρακλής
Τεράστιο βήμα για την επάνοδό του στα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου έκανε σήμερα ο Ηρακλής.
Αν και αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 50ο λεπτό, λόγω αποβολής του Μάναλη, ο «Γηραιός» επικράτησε 1-0 στο Βόλο της τοπικής Νίκης, για τη 2η αγωνιστική των πλέι-οφ του Α΄ ομίλου της Super League 2, και πλέον είναι «αγκαλιά» με την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο.
Ενα αυτογκόλ του Πασαλίδη στο 68΄ ήταν αυτό που έκρινε το ντέρμπι κορυφής και έφερε την ομάδα της Θεσσαλονίκης στο +7 από τη σημερινή του αντίπαλο, αλλά και από την Αναγέννηση Καρδίτσας.
Η τελευταία γνώρισε ήττα-σοκ στην Τρίπολη από τον βαθμολογικά αδιάφορο Αστέρα Β΄ με 1-0, από γκολ του Σιμόνι στο 89΄, και είδε τις ελπίδες της για άνοδο να ελαχιστοποιούνται.
Στα πλέι-άουτ, ο ΠΑΟΚ Β΄ επικράτησε 2-1 στους «Ζωσιμάδες» του ΠΑΣ Γιάννινα, που ουσιαστικά είναι καταδικασμένος μετά και τις διαδοχικές αφαιρέσεις βαθμών που του επιβλήθηκαν, ενώ ο Νέστος Χρυσούπολης συνέτριψε 5-1 τον Μακεδονικό και τον έστειλε στο... χείλος του γκρεμού.
Ο Καμπανιακός απέσπασε «λευκή» ισοπαλία από την Καβάλα, αλλά παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού.
Play Off
Αστέρας Τρίπολης Β’ - Αναγέννηση Καρδίτσας 1-0
Νίκη Βόλου - ΠΟΤ Ηρακλής 0-1
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 2 αγώνες)
- ΠΟΤ Ηρακλής 28
- Νίκη Βόλου 21
- Αναγέννηση Καρδίτσας 21
- Αστέρας Τρίπολης Β’ 19
Play Out
Καβάλα - Καμπανιακός 0-0
Νέστος Χρυσούπολης - Μακεδονικός 5-1
ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ Β’ 1-2
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 2 αγώνες)
- ΠΑΟΚ Β’ 18
- Καβάλα 13
- Νέστος Χρυσούπολης 13
- Καμπανιακός 10
- Μακεδονικός 3
- ΠΑΣ Γιάννινα -7
* Από τον ΠΑΣ Γιάννινα έχουν αφαιρεθεί συνολικά 15 βαθμοί, εκ των οποίων οι 3 οριστικά.