Νετς: Πάει για ΜακΓκί, θέλει και Λοβ η ομάδα του Μπρούκλιν!

Την ώρα που οι ιθύνοντες των Νετς βρίσκονται σε συζητήσεις με τους Κάβαλιερς για την απόκτηση του Τζαβέιλ ΜακΓκί, δημοσίευμα από τις Η.Π.Α αναφέρει πως η ομάδα του Μπρούκλιν θέλει και τον Κέβιν Λοβ. 

Νετς: Πάει για ΜακΓκί, θέλει και Λοβ η ομάδα του Μπρούκλιν!

Έτοιμοι για μεγάλα πράγματα είναι οι Νετς που μετά την απόκτηση του Τζέιμς Χάρντεν και τη δημιουργία της «Big-3» (Ίρβινγκ, Ντουράντ, Χάρντεν) θέλουν να ενισχύσουν με τον καλύτερο τρόπο και την φροντλαίν τους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αθλητικογράφο από τις Η.Π.Α, τον Τζέισον Ντουμάς, οι ιθύνοντες της ομάδας από το Μπρούκλιν είναι ήδη σε συζητήσεις με τους αντίστοιχους των Καβάλιερς για να κάνουν δικό τους τον σέντερ, Τζαβέιλ ΜακΓκί, που αριθμεί 8.2 πόντους και 6.2 ριμπάουντ μέσο όρο την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Δεν σταματούν εκεί όμως, αφού την ίδια ώρα υπάρχει ενδιαφέρον και για τον Κέβιν Λοβ που έχει παίξει μόλις σε δύο ματς φέτος με τη φανέλα των Καβς.

Όπως αναφέρεται στο ίδιο τιτίβισμα, οι ιθύνοντες των Καβς είναι πρόθυμοι να παραχωρήσουν τον 32χρονο πάουερ φόργουορντ/σέντερ, ενώ συζητούν ακόμα και ανταλλαγή του Αντρέ Ντράμοντ, προκειμένου να πάρουν καλύτερες επιλογές για μελλοντικά ντραφτ.