Αντετοκούνμπο: «Σε κάθε ματς, θα πηγαίνουμε σε... πόλεμο»

Οι δηλώσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο, μετά το «διπλό» των Λέικερς στο Μιλγουόκι (106-113 επί των Μπακς).

Αντετοκούνμπο: «Σε κάθε ματς, θα πηγαίνουμε σε... πόλεμο»

Οι Λέικερς πέρασαν από το Μιλγουόκι με 106-113 επί των Μπακς και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να έχει 25 πόντους (10/14 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 2/4 βολές), 12 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 1 μπλοκ σε 35 λεπτά συμμετοχής. Έκανε όμως και αρνητικό ρεκόρ καριέρας με 9 λάθη.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο "Greek Freak" τόνισε τα εξής:

«Όταν βλέπεις πολλά κορμιά μπροστά σου, το κάνει πιο δύσκολο. Το έκαναν σε όλο το ματς, υπήρξαν στιγμές που βρήκα χώρους για να επιτεθώ, όμως ταυτόχρονα προσπαθούσα να βρω τους συμπαίκτες μου και να πάρω την σωστή απόφαση.

Είναι οι πρωταθλητές, ήταν η κορυφαία ομάδα της περσινής σεζόν αλλά δεν το σκέφτομαι όταν μπαίνω στο ματς, είναι άλλος ένας αγώνας στον οποίο πρέπει να παίξω σκληρά και να πάρω τη σωστή απόφαση για να έχω την ευκαιρία να κερδίσω. Δεν το σκέφτομαι ατομικά, δεν με ενδιαφέρει να παίξω καλά απέναντί τους, το πλάνο είναι να κάνουμε τη δουλειά απέναντι σε οποιονδήποτε, είτε είναι οι πρωταθλητές είτε είναι οι Πίστονς και οι Μάτζικ.

Δεν θέλω να βρίσκομαι σε αυτή την κατάσταση, φορτωμένος με φάουλ, έκανα όμως το αντιαθλητικό με τον αγκώνα μου. Πρέπει να ζήσω με αυτό, αλλά στο τέλος της ημέρας είμαι χαρούμενος γιατί τουλάχιστον δεν επρόκειτο για βρώμικο φάουλ.

Πρέπει να βελτιωθούμε, να παίξουμε καλό μπάσκετ και να έχουμε την ίδια απόδοση για 48 λεπτά. Να κυκλοφορούμε τη μπάλα, να βάζουμε τα σουτ, πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά. Πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά στο ριμπάουντ. Νιώθω άνετα με τους νέους συμπαίκτες μου, θα πάμε στον πόλεμο σε κάθε ματς. Πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί και εγώ να συνεχίσω να επιτίθεμαι. Ήμουν αποτελεσματικός, δεν υπάρχει κάτι περισσότερο. Δεν με ενδιαφέρει τίποτε άλλο, δεν έχω κάτι άλλο να πω».