Κάρι: «Κάποτε έτρωγα πάγκο για τον Έισι Λο, ο Ουάισμαν να κάνει υπομονή» (vid)

Ο Στεφ Κάρι θυμήθηκε, με αφορμή τα σκαμπαναβέσματα στην απόδοση του Τζέιμς Ουάισμαν, τα πρώτα του βήματα στο NBA με τους Ουόριορς, όταν αγωνιζόταν στη θέση «1» μαζί με τον Έισι Λο.

Κάρι: «Κάποτε έτρωγα πάγκο για τον Έισι Λο, ο Ουάισμαν να κάνει υπομονή» (vid)

Στην πρώιμη φάση της καριέρας του στο ΝΒΑ με τους Ουόριορς αναφέρθηκε ο Στεφ Κάρι. Μετά τη μεγάλη νίκη με ανατροπή από το -19 των «πολεμιστών» επί των Λέικερς με 113-115 στο Λος Άντζελες, ο Κάρι ρωτήθηκε για την κακή εμφάνιση του Τζέιμς Ουάισμαν (4 πόντοι, 5 λάθη σε 13 λεπτά).

Ο έμπειρος πόιντ γκαρντ απαντώντας, θυμήθηκε τον άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού (2012-14), Έισι Λο, και την κοινή τους συνύπαρξη τη σεζόν 2010-11, όταν ο Κάρι δηλαδή ήταν ακόμα στην 2η σεζόν του στο ΝΒΑ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε για τον Λο και τον Ουάισμαν:

«Ο Ουάισμαν είναι τελειομανής και θέλει να γίνει σπουδαίος και όσο παραγωγικός γίνεται και να τελειώνει τα παιχνίδια.

Αυτό είναι σπουδαίο γιατί θέλεις να ενδιαφέρεται ένας παίκτης και να περιμένει να κάνει σπουδαία πράγματα. Όταν όμως έχει ένα κακό παιχνίδι πρέπει να μείνει συγκεντρωμένος και να συνεχίσει να τα δίνει όλα. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί να μάθει, κάτι που θα βοηθήσει και αυτόν και εμάς.

Όταν ήμουν μικρότερος έτρωγα πάγκο για τον Έισι Λο. Συμβαίνει αυτό. Πρέπει να μάθεις από κάτι τέτοιο και να βελτιωθείς. Ο Έισι Λο ήταν ο μπακ-απ μου και συνήθιζα να τον βλέπω συχνά από τον πάγκο στις τέταρτες περιόδους των αγώνων τότε».

Δείτε το βίντεο με την δήλωση Κάρι: