Συγκλονιστικός Ίρβινγκ- Αγόρασε σπίτι στην οικογένεια του Τζορτζ Φλόιντ (pics)

Ο Κάιρι Ίρβινγκ αγόρασε ένα σπίτι στην οικογένεια του Τζορτζ Φλόιντ που δολοφονήθηκε από αστυνομικούς στη Μινεσότα! 

Συγκλονιστικός Ίρβινγκ- Αγόρασε σπίτι στην οικογένεια του Τζορτζ Φλόιντ (pics)

Ο Τζορτζ Φλόιντ, ο οποίος δολοφονήθηκε από αστυνομικούς και «ξύπνησε» το επαναστατικό κίνημα Black Lives Matter στις ΗΠΑ, κατά του ρατσισμού και της αστυνομικής βίας, άφησε πίσω του μία οικογένεια, την οποία πολλοί σκέφτηκαν αλλά ο Κάιρι Ίρβινγκ της χάρισε ένα απίστευτο δώρο.

Τους αγόρασε ένα σπίτι για να μείνουν…

Ο σταρ των Μπρούκλιν Νετς, σύμφωνα με τον παλαίμαχο παίκτη του ΝΒΑ και ενεργό σε θέματα ρατσιμού Στίβεν Τζάκσον αγόρασε ένα σπίτι για την οικογένεια του Τζορτζ Φλόιντ που δολοφονήθηκε από αστυνομικούς στη Μινεσότα!

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ίρβινγκ δείχνει το ευαίσθητο και κοινωνικό του πρόσωπο, καθώς την «ημέρα των Ευχαριστιών» μοίρασε φαγητό στους κατοίκους του Μπρούκλιν.

Πρόσφατα, έγινε γνωστό πως πλήρωσε τα δίδακτρα φοιτητών στο πανεπιστήμιο του Λίνκολν, ενώ δώρισε 323.000 δολάρια στον οργανισμό «Feeding America» και άλλα 200.000 στην τράπεζα τροφίμων της Νέας Υόρκης.

Δεν παίζει με Μπακς

Από εκεί και πέρα, ο Κάιρι Ίρβινγκ θα είναι απών σε ακόμα μία αναμέτρηση των Μπρούκλιν Νετς. Ο γκαρντ της ομάδας του Στιβ Νας, που επίσημα για προσωπικούς λόγους αποφάσισε να μην συμμετάσχει στους τελευταίους αγώνες, δεν θα παίξει ούτε κόντρα στους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Συμπερασματικά, το πρώτο ματς με την ταυτόχρονη χρησιμοποίηση των Κάιρι Ίρβινγκ, Κέβιν Ντουράντ και Τζέιμς Χάρντεν παίρνει αναβολή για τα επόμενα ματς.

Το παιχνίδι κόντρα στους Μιλγουόκι Μπακς θα είναι το έβδομο συνεχόμενο παιχνίδι που θα απουσιάσει ο «Uncle Drew».