Πέισερς: Σοκ με ΛεΒέρτ, διαγνώστηκε με ογκίδιο στα νεφρά

Ο Κάρις ΛεΒέρτ διαγνώστηκε με ογκίδιο στα νεφρά, όπως ανακοίνωσαν, οι Πέισερς, και θα μείνει εκτός για άγνωστο χρονικό διάστημα.

Πέισερς: Σοκ με ΛεΒέρτ, διαγνώστηκε με ογκίδιο στα νεφρά

Λίγες μέρες μετά την ανταλλαγή του Κάρις ΛεΒέρτ, ο οποίος στάλθηκε αρχικά στο Χιούστον και στη συνέχεια στην Ιντιανάπολις, οι Πέισερς ανακοίνωσαν την απόκτησή του, όπως και το γεγονός ότι θα μείνει εκτός για άγνωστο χρονικό διάστημα λόγω ογκιδίου στα νεφρά. Το πρόβλημα εντοπίστηκε από τους γιατρούς των Πέισερς και λόγο έλειψε να τινάξει στον αέρα όλη την ανταλλαγή.

«Εκ μέρους της οικογένειάς μου, ευχαριστούμε τους Ιντιάνα Πέισερς για την υποστήριξη και την καθοδήγησή τους. Είμαστε ευγνώμονες για την ακραία προσοχή που έχειξαν στη διάρκεια των ιατρικών εξετάσεων», δήλωσε ο νεαρός γκαρντ.

Οι Πέισερς παραχώρησαν τον Βίκτορ Ολαντίπο για να αποκτήσουν τον φέρελπι πρώην άσο των Νετς, επενδύοντας στην φιλοδοξία για να ηγηθεί της ομάδας. Προς το παρόν, θα κληθούν να καλύψουν το κενό του Αμερικανού γκαρντ, ο οποίος τη φέτος μετράει 18.5 πόντους, 4.3 ριμπάουντ, 6 ασίστ και ένα κλέψιμο ανά 27.8 λεπτά σε 12 αγώνες. Την ίδια στιγμή, εκτός δράσης βρίσκεται και βασικός σμολ φόργουορντ, Τι Τζέι Ουόρεν.