«Μπαμ» στο ΝΒΑ - Οι Νετς παίρνουν τον Χάρντεν απο τους Ρόκετς - Ξανασμίγει με Ντουράντ

Στις ΗΠΑ αναφέρουν πως οι Ρόκετς ήρθαν σε συμφωνία με τους Νετς για την ανταλλαγή του Τζέιμς Χάρντεν - Ξανασμίγει με τον Κέβιν Ντουράντ μετά τους Θάντερ και δημιουργείται νέα super-team μαζί και με τον Καϊρί Ίρβινγκ. 

«Μπαμ» στο ΝΒΑ - Οι Νετς παίρνουν τον Χάρντεν απο τους Ρόκετς - Ξανασμίγει με Ντουράντ

Η ανταλλαγή της σεζόν είναι έτοιμη να ολοκληρωθεί στο ΝΒΑ. Το δυσαρεστημένο Χιούστον δεν άντεξε άλλο την προκλητική συμπεριφορά του Τζέιμς Χάρντεν και αποφάσισε να τον παραχωρήσει. Όλα έδειχναν πως θα κατέληγε στη Φιλαντέλφια, αλλά σύμφωνα με τα ΜΜΕ στις ΗΠΑ, ο κορυφαίος σκόρερ του πρωταθλήματος θα συνεχίσει την καριέρα του στους Νετς!

Το Μπρούκλιν έχει έρθει σε συμφωνία με το Χιούστον για την ανταλλαγή και οι Νετς είναι έτοιμοι να δημιουργήσουν την επόμενη super-team στο ΝΒΑ. Ο Τζέιμς Χάρντεν θα συναντήσει και πάλι τον πρώην συμπαίκτη (στους Θάντερ) και χρόνια φίλο του, Κέβιν Ντουράντ, αλλά και τον Καϊρί Ίρβινγκ. Οι Νετς είναι έτοιμοι να γίνουν οι επόμενοι... Ουόριορς και αποτελούν πλέον το ξεκάθαρο φαβορί στην Ανατολή.

Στην ανταλλαγή συμμετέχουν και οι Καβαλίερς. Ο γκαρντ Ντάντε Έξουμ, ο περιφερειακός Ρόντιονς Κούρουτς πηγαίνουν στο Χιούστον μαζί με τέσσερα draft picks πρώτων γύρων σε μελλοντικά Draft, με τον περιφερειακό Τόριαν Πρινς και τον σέντερ Τζάρετ Άλεν να μετακομίζουν στο Κλίβελαντ. Ο Κάρις ΛεΒέρτ μπήκε επίσης στο πακέτο με προορισμό το Χιούστον, με τους Ρόκετς να τον στέλνουν αμέσως στην Ιντιανάπολις για να πάρουν πίσω τον Βίκτορ Ολαντίπο σε μια επίσης εντυπωσιακή κίνηση!