NBA: Φόρος τιμής στη ζωή και την κληρονομιά του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ

Το NBA τιμά τη ζωή και τη κληρονομιά του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ με το "We Must Learn".  Η COSMOTE TV θα μεταδώσει τέσσερις Primetime αγώνες στις 18 Ιανουαρίου μεταξύ των οποίων και το Μιλγουόκι Μπακς - Μπρούκλιν Νετς.

NBA: Φόρος τιμής στη ζωή και την κληρονομιά του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ

Η οικογένεια του NBA θα πραγματοποιήσει μια σειρά από ενέργειες για να τιμήσει τη ζωή και τη κληρονομιά του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ. Η λίγκα, οι ομάδες, οι προπονητές, και τωρινοί και παλαίμαχοι παίκτες θα συμμετάσχουν σε έναν διεθνή διάλογο για την ισότητα των φυλών και θα προωθήσουν συλλογικές ενέργειες στις κοινότητες του NBA σε διεθνές επίπεδο. Τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου, θα γιορτάσουμε τη Martin Luther King Day με τέσσερα παιχνίδια ζωντανά στην COSMOTE TV και το NBA League Pass ξεκινώντας από τις 19:00. (Πλήρες πρόγραμμα παρακάτω).

Το νέο διαφημιστικό spot “We Must Learn”

Το NBA παρουσίασε το “We Must Learn,” ένα νέο διαφημιστικό spot που παροτρύνει όλους μας να γιορτάσουμε τη ζωή του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, συνεχίζοντας την κληρονομιά του.

Στο διαφημιστικό ακούγονται αποσπάσματα από τη ομιλία του "We Must Learn to Live Together" και η instrumental εκδοχή του τραγουδιού των Public Enemy "Harder Than You Think". Το διαφημιστικό προβάλλει εικόνες και βίντεο από ειρηνικές διαδηλώσεις του Κινήματος για τα Πολιτικά Δικαιώματα σε συνδυασμό με πλάνα από παίκτες, προπονητές και ηγέτες του NBA που διαδήλωσαν για τις κοινότητές του στο πλαίσιο της κοινωνικής ανισότητας τον περασμένο χρόνο.

Οι λέξεις από τον λόγο του Dr. King αντικατοπτρίζονται μέσα από τις εικόνες ανθρώπων από όλα τα υπόβαθρα να συνυπάρχουν μέσα στο παρκέ:

More than anything else, we’ve got to learn to love

Because we are all tied together

We must act now

We are in America and we got to learn how to live together

We ain’t going nowhere

We need to learn how to love

Στο spot συμμετέχουν μέλη της οικογένειας του NBA συμπεριλαμβανομένων των Jaylen Brown από τους Boston Celtics, των Mark Cuban και Luka Dončić από τους Dallas Mavericks, του Jamal Murray από τους Denver Nuggets, του LeBron James από τους Los Angeles Lakers, του Γιάννη Αντετοκούνμπο από τους Milwaukee Bucks, των Lonzo Ball και Zion Williamson από τους New Orleans Pelicans, του Vivek Ranadivé από τους Sacramento Kings, του Gregg Popovich από τους San Antonio Spurs, και του Bradley Beal από τους Washington Wizards.

Custom Nike Warm-Ups

Οι ομάδες του NBA που θα παίξουν μεταξύ 14-18 Ιανουαρίου θα φοράνε τα Nike MLK Day warm-up t-shirts που σχεδιάστηκαν σε συνεργασία με την NBPA, το MLK Foundation και τον Martin Luther King III. Η μπροστινή όψη του t-shirt προβάλλει λέξεις από τη διαχρονική ομιλία του MLK “I Have a Dream” από την Πορεία στη Washington στις 28 Αυγούστου του 1963.

“NOW IS THE TIME TO MAKE JUSTICE A REALITY FOR ALL,” ενώ το πίσω μέρος διαβάζει: “HONOR KING” με τα γράμματα να στολίζονται με την υπογραφή του Dr. King Jr. Και τα 2 μηνύματα είναι εκτυπωμένα με μια γραμματοσειρά που προέρχεται από τα μηνύματα που κουβαλούσαν οι άνθρωποι στην πορεία για τη μνήμη του Dr. King Jr. στις 8 Απριλίου του 1968.

NBA on MLK Day National TV Schedule:

  • Orlando Magic vs. New York Knicks – 19:00 στη COSMOTE TV και το NBA League Pass
  • Phoenix Suns vs. Memphis Grizzlies – 00:00 στη COSMOTE TV και το NBA League Pass
  • Milwaukee Bucks vs. Brooklyn Nets – 02:30 στη COSMOTE TV και το NBA League Pass
  • Golden State Warriors vs. Los Angeles Lakers – 05:00 στη COSMOTE TV και το NBA League Pass

*Και οι 30 ομάδες του NBA θα τιμήσουν τον αγώνα του Dr. King για τη δικαιοσύνη. Επισκεφθείτε το NBA.com/MLK για περισσότερες πληροφορίες για τις εορταστικές δράσεις της λίγκας και των ομάδων.