Οι Ρόκετς απαγόρευσαν στον Χάρντεν να προπονηθεί με την ομάδα!

Προ της εξόδου από το Χιούστον βρίσκεται πλέον ο Τζέιμς Χάρντεν, ο οποίος ειδοποιήθηκε από τη διοίκηση των Ρόκετς ότι δεν του επιτρέπεται να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα την Τετάρτη (13/1)!

Οι Ρόκετς απαγόρευσαν στον Χάρντεν να προπονηθεί με την ομάδα!

Η σχέση του Τζέιμς Χάρντεν με τους Χιούστον Ρόκετς είναι τεταμένη εδώ και καιρό, ωστόσο είναι πλέον ξεκάθαρο ότι έχει φτάσει στα άκρα, με τον 31χρονο άσο να βρίσκεται ένα βήμα πριν από την αποχώρησή του από τις «ρουκέτες».

Μετά τη βαριά εντός έδρας ήττα από τους Λος Άντζελες Λέικερς του Λεμπρόν Τζέιμς, ο Χάρντεν δήλωσε δημόσια ότι «οι Ρόκετς απλά δεν είναι αρκετά καλοί», ένα σχόλιο που εύλογα προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια στις τάξεις της ομάδας του Χιούστον.

Ως αποτέλεσμα, ο πολύπειρος γκαρντ ειδοποιήθηκε την Τετάρτη (13/1) να μην παρευρεθεί στο γήπεδο για προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα, όπως επιβεβαίωσε και ο κόουτς Πολ Σίλας, κάτι που θα συνεχιστεί έως ότου φύγει οριστικά από το κλαμπ!

«Αισθανθήκαμε ότι θα ήταν καλύτερο για την ομάδα αλλά και για τον Τζέιμς, να μην έρθει να προπονηθεί», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σίλας.

Η επιθυμία του Χάρντεν να αποχωρήσει από τους Ρόκετς ύστερα από 8,5 χρόνια παρουσία του εκεί είναι γνωστή εδώ και καιρό, φαίνεται όμως ότι πλέον... έπεισε και τους ιθύνοντες της ομάδας του Χιούστον, οι οποίοι «ψάχονονται» ήδη προκειμένου να τον παραχωρήσουν με ανταλλαγή.

Σύμφωνα με τον έγκριτο Αμερικανό ρεπόρτερ Άντριαν Βοϊναρόφσκι, οι άνθρωποι των Ρόκετς έχουν βάλει στο... ζύγι τις καλύτερες προτάσεις που έχουν δεχθεί για τον Χάρντεν, οι οποίες προέρχονται από τους Μπρούκλιν Νετς και τους Φιλαντέλφια 76ερς.