Ομπάμα για Αντετοκούνμπο: Αν είχε το σουτ του Μαλόουν ή του Λέοναρντ, ποιος θα τον σταματούσε;

Να επιλέξει ανάμεσα στους Γιάννη Αντετοκούνμπο, Λούκα Ντόντσιτς και Ζάιον Ουίλιαμσον κλήθηκε ο Μπαράκ Ομπάμα λέγοντας μάλιστα πως περιμένει τον back-to-back MVP του ΝΒΑ να βάλει το σουτ στο παιχνίδι του.

Ομπάμα για Αντετοκούνμπο: Αν είχε το σουτ του Μαλόουν ή του Λέοναρντ, ποιος θα τον σταματούσε;

Του ζήτησαν να επιλέξει ανάμεσα σε Γιάννη Αντετοκούνμπο, Λούκα Ντόντσιτς και Ζάιον Ουίλιαμσον. Για τον Μπάρακ Ομπάμα ήταν εύκολη η επιλογή. Ψήφισε Αντετοκούνμπο λέγοντας μάλιστα πως περιμένει τον back-to-back MVP του ΝΒΑ να βάλει το σουτ στο παιχνίδι του.

Ο Μπαράκ Ομπάμα που δεν κρύβει τη λατρεία του για το μπάσκετ πήρε μέρος στο podcast του Μπιλ Σίμονς, όπου έπρεπε να κάνει την επιλογή για τον παίκτη πάνω στον οποίο θα έχτιζε μια ομάδα η οποία θα ήταν σε θέση να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

Δεν το σκέφτηκε και πολύ «ψηφίζοντας» τον Γιάννη Αντετοκούνμπο με την προϋπόθεση να βάλει το σουτ στο παιχνίδι του.

Συγκεκριμένα ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ δήλωσε: «Θέλω να δω αν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα βάλει στο παιχνίδι του το σουτ μέσης απόστασης φέτος. Ξέρετε, όλοι ανησυχούν αν ο Γιάννης μπορεί να σουτάρει τρίποντο, αν μπορεί να σκοράρει από μακριά… Αν το πετύχει, θα είναι ακαταμάχητος. Αν για παράδειγμα, έχει το σουτ του Καρλ Μαλόουν ή ακόμα και του Καουάι Λέοναρντ στα κρίσιμα, ποιος θα μπορέσει να τον σταματήσει; Αν δεν το αναπτύξει, θα επέλεγα τον Λούκα, επειδή είναι πιο ταλαντούχος, αν και ο Ζάιον είναι ο πιο fun-to-watch».