Κέβιν Ντουράντ, η επιστροφή (vid)

Ο Κέβιν Ντουράντ επέστρεψε και αγωνίστηκε για πρώτη φορά ύστερα από 18 μήνες, την Κυριακή το βράδυ στη νίκη του Μπρούκλιν επί της Ουάσινγκτον με 119-114.

Κέβιν Ντουράντ, η επιστροφή (vid)

Ο Κέβιν Ντουράντ είναι εδώ! Ο σπουδαίος Αμερικανός φόργουορντ, επέστρεψε και αγωνίστηκε για πρώτη φορά ύστερα από 18 μήνες την Κυριακή το βράδυ στη νίκη του Μπρούκλιν επί της Ουάσινγκτον με 119-114.

Στην πρώτη του εμφάνιση με τους Νετς, ο Ντουράντ σημείωσε 15 πόντους σε 24 λεπτά.

«Ήταν υπέροχο, να επιστρέψω σε μια ρουτίνα, να επιστρέψω στον αγωνιστικό χώρο και να νιώσω σαν παίκτης ξανά. Δεν πιστεύω ότι έπαιξα υπέροχα. Ένιωσα ότι είχα κάποιες καλές στιγμές» δήλωσε ο Ντουράντ, ο οποίος 15 πόντους με 5/12 σουτ ενώ μάζεψε 3 ριμπάουντ και μοίρασε και 3 ασίστ.

«Ήμουν ανήσυχος, νευρικός. Οραματίστηκα αυτήν τη στιγμή για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα - εννέα, 10 μήνες σκέψης για το πώς θα είμαι στο επόμενο στάδιο της καριέρας μου. Ειδικά μετά τον COVID-19, ήμουν πολύ απογοητευμένος. Δεν γνώριζα πότε θα ξεκινήσει η νέα σεζόν. Απλά έκανα υπομονή» είπε ο Ντουράντ.

Ο νέος προπονητής της ομάδας, Στιβ Νας από την πλευρά του, τόνισε: «Είναι αξιοθαύμαστο ότι βρίσκεται σε αυτό το επίπεδο. Είναι καταπληκτικό. Είναι ένας τραυματισμός που πολλοί λίγοι άνθρωποι έχουν ξεπεράσει. Οπότε για να βρίσκεται σε αυτή τη θέση, έχει κάνει ό, τι θα μπορούσαμε να του ζητήσουμε».