Αντετοκούνμπο: «Να βρούμε χημεία, λογικό να είμαστε σκουριασμένοι»

Για την αρνητική πρεμιέρα των Μπακς στη Preseason του NBA μίλησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Αντετοκούνμπο: «Να βρούμε χημεία, λογικό να είμαστε σκουριασμένοι»

Η εικόνα των Μπακς δεν ήταν καλή απέναντι στους Μάβερικς στο πρώτο φιλικό της NBA Preseason 2020, με τα «ελάφια» να γνωρίζουν εντός έδρας ήττα με 102-112 από το Ντάλας.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπορεί να έπαιξε πολύ καλά, αλλά αυτό δεν αρκούσε στην ομάδα του. Ο ηγέτης του Μιλγουόκι μετά το τέλος της αναμέτρησης ήταν καθησυχαστικός τονίζοντας ότι πρέπει να βρουν την χημεία τους.

«Έχουμε κάνει μόνο πέντε προπονήσεις όλοι μαζί. Προφανώς θα πρέπει να βρούμε τη χημεία μας, αλλά χαίρομαι που παίζω ξανά με αυτή την ομάδα και με αυτούς τους συμπαίκτες. Ήταν το πρώτο παιχνίδι μετά την "φούσκα" και ήταν λογικό να είμαστε όλοι λίγο σκουριασμένοι», τόνισε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον τραυματισμό του.

«Ένιωσα καλά που έπαιξα ξανά μετά από τόσο καιρό. Θα ήμουν ακόμη καλύτερα αν δεν είχα χτυπήσει στο μάτι. Κατάλαβα ότι ήταν γερό το χτύπημα, γιατί στην αρχή δεν μπορούσα να ανοίξω το μάτι μου. Όταν όμως το είδε ο γιατρός και δεν ήταν κάτι σοβαρό, ήθελα να επιστρέψω για να βοηθήσω την ομάδα μου. Δεν ήθελα να μείνω μόνο σε δύο λεπτά συμμετοχής».