Τζέιμς Χάρντεν: Θέλει να πάει στους Μπακς του Αντετοκούνμπο!

O Tζέιμς Χάρντεν θέλει να αποχωρήσει από το Χιούστον και πιέζει τους Ρόκετς για ανταλλαγή - Θέλει να φτιάξει δίδυμο «φωτιά» με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μπακς - Οι Σίξερς και οι Χιτ. 

Τζέιμς Χάρντεν: Θέλει να πάει στους Μπακς του Αντετοκούνμπο!

O Tζέιμς Χάρντεν αγωνίζεται με τους Ρόκετς από το 2012, είναι από τους κορυφαίους παίκτες του πρωταθλήματος για τη δεκαετία που μας πέρασε, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει μαζί τους σε τελικό του ΝΒΑ. Πλέον είναι στα 31 του χρόνια και θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Μπορεί οι Ρόκετς πρόσφατα να έκαναν ανταλλαγή τον Ράσελ Ουέστμπρουκ (Ουίζαρντς) για τον περισσότερο καθαρόαιμο πλέι-μέικερ Τζον Γουόλ, αλλά η συγκεκριμένη κίνηση δε συγκίνησε τον Τζέιμς Χάρντεν. Ο MVP του πρωταθλήματος για το 2018, θέλει να αποχωρήσει από το Χιούστον και πιέζει με κάθε τρόπο τους Ρόκετς για να γίνει ανταλλαγή.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από τις ΗΠΑ, πρώτος στόχος του Τζέιμς Χάρντεν είναι να μετακομίσει στο Μιλγουόκι, καθώς θέλει να δημιουργήσει ένα "καυτό" δίδυμο μαζί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μπορεί οι δύο άνδρες να έχουν ανταλλάξει και πιπεράτες κουβέντες μεταξύ τους, αλλά είναι δεδομένο πως υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός. Ο 31χρονος σούτινγκ-γκαρντ εκτιμά πως δίπλα στον Έλληνα διεθνή φόργουορντ μπορεί να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, κατακτώντας το πρώτο του δαχτυλίδι στο ΝΒΑ.

Αν δεν είναι εφικτή να γίνει η ανταλλαγή μεταξύ Χιούστον-Μιλγουόκι, ο Τζέιμς Χάρντεν έχει σαν εναλλακτικές λύσεις, είτε τους Φιλαντέλφια Σίξερς του Καμερουνέζου σέντερ, Τζόελ Εμπίντ, είτε τους φιναλίστ Μαϊάμι Χιτ του Τζίμι Μπάτλερ.