Πίπεν για Last Dance: «Δεν μου άρεσε και το είπα στον Μάικλ- Εξύψωνε τον Τζόρνταν»

Ο Σκότι Πίπεν δεν έμεινε ικανοποιημένος από αυτό που πρόβαλε το ντοκιμαντέρ "The Last Dance", δηλαδή τον Μάικλ Τζόρνταν και όχι τους Σικάγο Μπουλς

Πίπεν για Last Dance: «Δεν μου άρεσε και το είπα στον Μάικλ- Εξύψωνε τον Τζόρνταν»

Το ντοκιμαντέρ Last Dance για τον Μάικλ Τζόρνταν και τη δυναστεία των Σικάγο Μπουλς μπορεί να καθήλωσε τον κόσμο, αλλά… δεν άρεσε σε πολλούς. Όπως; Στον Σκότι Πίπεν, ο οποίος όπως εξήγησε σε συνέντευξη του, είχε σκοπό να εξυψώσει τον Μάικλ Τζόρνταν και όχι να καταγράψει τη δυναστεία των Μπουλς.

Όπως υποστήριξε μάλιστα ο «Ινδιάνος», πήρε τηλέφωνο τον Μάικλ Τζόρνταν και του το είπε, με τον «Air» να του απαντάει πως «έχει δίκιο».

Ο Σκότι Πίπεν είπε λοιπόν για το Last Dance…

«Δεν νομίζω ότι το Last Dance ήταν τόσο ακριβές όσον αφορά στην προσπάθειά του να αποδώσει ό,τι πέτυχαν οι Μπουλς σε μια από τις πιο σπουδαίες εποχές στην ιστορία του μπάσκετ! Μιλάμε για μια από τις καλύτερες ομάδες όλων των εποχών. Δεν ξεχώρισαν αυτά τα πράγματα στο ντοκιμαντέρ.

Νομίζω ότι ήταν περισσότερο για τον Μάικλ, που προσπαθούσε να εξυψώσει τον εαυτό του και να δοξαστεί! Επικοινώνησα με τον Μάικλ και του είπα ότι δεν ήμουν ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα… Το δέχτηκε. Μου είπε πως έχω δίκιο»!