Τα… γύρισε ο Πολ Τζορτζ: «Δεν φταίει ο Ρίβερς, εγώ δεν ήμουν ο εαυτός μου»

Ο Πολ Τζορτζ ύστερα από τον "θόρυβο" που δημιούργησε λέγοντας ότι ο Ντοκ Ρίβερς δεν τον χρησιμοποιούσε σωστά στους Κλίπερς, τα... μάζεψε και είπε πως κι αυτός δεν ήταν ο εαυτός του. 

Τα… γύρισε ο Πολ Τζορτζ: «Δεν φταίει ο Ρίβερς, εγώ δεν ήμουν ο εαυτός μου»

Μετά τον «θόρυβο» που προκάλεσε με δηλώσεις του σε εκπομπή στο ίντερνετ, μέσα από τις οποίες εμμέσως πλην σαφώς έριχνε τις ευθύνες στον Ντοκ Ρόβερς, για την περσινή αποτυχία των Κλίπερς, ο Πολ Τζορτζ, τώρα τα… γύρισε και ανέφερε πως ο ίδιος δεν ήταν ο εαυτός του.

Αρχικά, ο Τζορτζ είχε πει για τον Ρίβερς: «Με χρησιμοποιούσε σα να είμαι ο Ρέι Άλεν ή ο Τζέι Τζέι Ρέντικ, όπου έπαιρνα συνεχώς σκριν μακριά από την μπάλα. Μπορώ να το κάνω, αλλά δεν είναι αυτό το παιχνίδι μου.

Ποτέ δεν δουλέψαμε κάτι διαφορετικό. Κάναμε τα ίδια σκ...α συνέχεια και αναρωτιόμασταν τι γίνεται. Μιλούσαμε μεταξύ μας και λέγαμε ότι θα πάνε όλα καλά, αντί να λέμε ότι πρέπει να αλλάξουμε κάποια πράγματα».

Μετά τα σχόλια που προκάλεσε θέλησε να τα μαζέψει κάπως και είπε: «Δεν ήμουν ο εαυτός μου πέρσι. Η περσινή σεζόν ήταν απαράδεκτη για εμένα, το ξέρω αυτό. Φέτος όμως αισθάνομαι καλά και σε εξαιρετική κατάσταση.

Όλοι ευθυνόμαστε για ό,τι έγινε πέρυσι. Είμαι ένας από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας και δεν έπαιζα καλά. Ο Ντοκ (σ.σ Ρίβερς) είναι τρομερός στο να δημιουργεί κίνητρο, ένας τρομερός προπονητής. Δεν συμφωνούσα με όσα κάναμε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τον σέβομαι.

Ήθελα να το ξεκαθαρίσω αυτό, επειδή πολλοί είπαν ότι δεν σέβομαι τον Ντοκ ή ότι ρίχνω πάνω του όλο το φταίξιμο γα τον αποκλεισμό, κάτι που δεν ισχύει. Φταίω και εγώ για ό,τι έγινε στον βαθμό που έχουμε όλοι ευθύνη».