Χόλιντεϊ για Αντετοκούνμπο: «Ενθουσιασμένος που θα παίξω στο πλευρό του»

Ο Τζρού Χόλιντεί θα είναι πλέον συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο και ο Αμερικανός γκαρντ εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για το γεγονός. 

Χόλιντεϊ για Αντετοκούνμπο: «Ενθουσιασμένος που θα παίξω στο πλευρό του»

Ύστερα από επτά χρόνια παρουσίας του στους Πέλικανς, ο Τζρού Χόλιντεϊ θα συνεχίσει την καριέρα του στους Μπακς. Μία κίνηση που έγινε με στόχο τα "ελάφια" να βοηθήσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να πετύχει τον στόχο του, δηλαδή να αγωνιστεί στους τελικούς του ΝΒΑ.

Ο 30χρονος πλέι-μέικερ, ο οποίος είναι και εξαιρετικός αμυντικός, αναφέρθηκε στο γεγονός πως θα έχει για συμπαίκτη του τον δύο φορές MVP του ΝΒΑ, Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω μαζί με τον Γιάννη. Μιλάμε για τον δύο φορές MVP, έναν παίκτη που κάνει τα πάντα. Δεν ξέρω τι δεν μπορεί να κάνει. Τον είχα αντιμετωπίσει και τώρα θα είναι συμπαίκτης μου. Εγώ είμαι εδώ για να τον βοηθήσω, αλλά και για να κερδίσουμε μαζί.

"Θα ήθελα να παραμείνω για αρκετά χρόνια στους Μπακς, γιατί όχι; Θέλω να είμαι σε μια ομάδα που να κερδίζει και οι Μπακς το καταφέρνουν αυτό τα τελευταία χρόνια. Θέλω πολύ να πάρω ένα δαχτυλίδι και ίσως το Μιλγουόκι να είναι το κατάλληλο μέρος για να τα καταφέρω».