NBA: Στους Ουίζαρντς ο Ουέστμπρουκ, στους Ρόκετς ο Ουόλ!

Η ανταλλαγή της χρονιάς έγινε στο NBA με τους Ρόκετς να στέλνουν τον Ράσελ Ουέστμπρουκ στους Ουίζαρντς έναντι του Τζον Ουόλ και ενός draft pick πρώτου γύρου.

NBA: Στους Ουίζαρντς ο Ουέστμπρουκ, στους Ρόκετς ο Ουόλ!

Η μετακίνηση του Ράσελ Ουέστμπρουκ στους Ουίζαρντς και του Τζον Ουόλ στους Ρόκετς γράφτηκε πολύ κατά τις προηγούμενες μέρες, διαψεύστηκε από τους ιθύνοντες, όμως τελικά πραγματοποιήθηκε!

Όπως ανακοίνωσαν οι δύο ομάδες, το Χιούστον έστειλε στην Ουάσινκγντον τον εκρηκτικό γκαρντ με αντάλλαγμα τον 30χρονο πόιντ γκαρντ και ένα ντραφτ πικ πρώτου γύρου, αλλάζοντας με αυτό τον τρόπο τις ισορροπίες του NBA.

Η κίνηση αυτή έμοιαζε η μόνη λύση και για τις δύο ομάδες, από την στιγμή που και ο Ουόλ είχε ζητήσει ανταλλαγή από τους Ουίζαρντς και ο Ουέστμπρουκ από τους Ρόκετς και τα συμβόλαιά τους ήταν περίπου ίσης αξίας.

Τι περιμένουν λοιπόν οι δύο ομάδες από το deal; Αμφότερες σίγουρα περιμένουν οι σούπερ σταρ τους να... ξεχάσουν την επιθυμία τους να αλλάξουν πόλη. Συγκεκριμένα, οι «ρουκέτες» ευελπιστούν ότι μετά την αποχώρηση του Ουέστμπρουκ, ο Χάρντεν θα αλλάξει γραμμή πλεύσης και θα παραμείνει στο Χιούστον, ενώ από την άλλη οι Ουίζαρντς ότι ο ερχομός του πρώην άσου των Θάντερ θα πείσει τον Μπράντλεϊ Μπιλ να μην αποχωρήσει από την πρωτεύουσα.