Επιστρέφει στο Μιλγουόκι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και τώρα δουλειά και… αποφάσεις (pic)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επιστρέφει στο Μιλγουόκι για να ξεκινήσει ατομικές προπονήσεις και στη συνέχεια μαζί με τους Μπακς, αλλά και να λάβει σπουδαίες αποφάσεις για το μέλλον του.

Επιστρέφει στο Μιλγουόκι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και τώρα δουλειά και… αποφάσεις (pic)

Πίσω στο Μιλγουόκι πηγαίνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μετά τις διακοπές του στην Ελλάδα μαζί με την οικογένειά του, αλλά και τις ατομικές του προπονήσεις στο ΣΕΦ, μαζί με προπονητή των Μιλγουόκι Μπακς.

Σε δύο μέρες ανοίγει ανεπίσημα η σεζόν στο ΝΒΑ με ατομικές προπονήσεις και στις 6 Δεκεμβρίου ξεκινάνε οι ομαδικές προπονήσεις των ομάδων, οπότε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι έτοιμος να μπει με την ομάδα και να ξεκινήσει δουλειά.

Αναμένεται βέβαια να μιλήσει ξανά με τους ιδιοκτήτες των Μπακς οι οποίοι είναι έτοιμοι να του προσφέρουν super max συμβόλαιο για να ανανεώσει για τα επόμενα πέντε χρόνια. Έχουν κάνει κάποιες κινήσεις με στόχο την καλύτερη πλαισίωσή του, αν η περίπτωση του Μπογκντάνοβιτς ήταν… φιάσκο και φαίνονται ημιτελείς, ωστόσο ο Greek Freak έχει επαναλάβει πως θέλει να μείνει στο Μιλγουόκι.

Είναι ώα για αποφάσεις, με πολλές ομάδες να κάνουν τα πλάνα τους για την… αρπαγή τους. Οι Μπακς δεν φαίνονται διατεθειμένοι να τον δώσουν με ανταλλαγή και μένει να δούμε το πρώτο επεισόδιο πως θα εξελιχθεί. Αν υπογράψει δηλαδή επέκταση ο MVP στις δύο τελευταίες σεζόν του ΝΒΑ.