Νέιτ Ρόμπινσον: Το νοκ-άουτ στο ρινγκ και το «είμαι καλά, ευχαριστώ» (pic-vids)

Ο πρώην ΝΒΑερ Νέιτ Ρόμπινσον δοκίμασε στο μποξ αλλά στην πρώτη του εμπειρία τέθηκε νοκ-άουτ. Καθησύχασε ο ίδιος τους πάντες γράφοντας ότι είναι καλά.

Νέιτ Ρόμπινσον: Το νοκ-άουτ στο ρινγκ και το «είμαι καλά, ευχαριστώ» (pic-vids)

Ο Νέιτ Ρόμπινσον, ο πρώην ΝΒΑερ που παρά το ύψος του (1,75μ.) είχε κερδίσει τον διαγωνισμό των καρφωμάτων στο All Star game του NBA δύο φορές και είχε… μπλοκάρει τον τεράστιο Γιάο Μινγκ (2.29m.), μετά την απόσυρσή του από τα παρκέ του μπάσκετ- καθώς την τελευταία φορά τον είχε δει το 2018 σε ομάδα του Λιβάνου- αποφάσισε να ασχοληθεί με το μποξ.

Είχε την πρώτη του εμπειρία, αλλά αποδείχθηκε οδυνηρή καθώς βγήκε στον 2ο γύρο νοκ-άουτ από τον Τζέικ Πολ. Ο Ρόμπινσον, δέχτηκε ένα πολύ δυνατό χτύπημα από τον γνωστό «ΥοuTuber» και έπεσε στο ρινγκ αναίσθητος.

Στο μήνυμά του, μετά τον αγώνα, έγραψε ο ίδιος:

«Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας, είμαι ΟΚ. Εκτιμώ όσους με βοήθησαν να ανέβω στο ρινγκ. Στους προπονητές μου, τους γυμναστές, τον κόσμο, τους συμπαίκτες μου, σας ευχαριστώ για τον χρόνο που διαθέσατε σε εμένα. Δεν ήταν το αποτέλεσμα που περίμενα, αλλά είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία να αγωνιστώ σε μία μεγαλύτερη σκηνή απ' αυτή που ήμουν»!