Μαϊάμι Χιτ: «Έδεσαν» Μπαμ Αντεμπάγιο με 163 εκατομμύρια δολάρια! (pic)

Κάτοικος Μαϊάμι θα παραμείνει ο Μπαμ Αντεμπάγιο, καθώς υπέγραψε το νέο συμβόλαιό του, το οποίο θα του αποφέρει 163 εκατομμύρια δολάρια για τα επόμενα έξι χρόνια!

Μαϊάμι Χιτ: «Έδεσαν» Μπαμ Αντεμπάγιο με 163 εκατομμύρια δολάρια! (pic)

Ο Μπαμ Αντεμπάγιο θα παραμείνει στο Μαϊάμι μέχρι και το 2026, υπογράφοντας συμβόλαιο που θα του αποφέρει 163 εκατομμύρια δολάρια!

Οι δύο πλευρές είχαν φτάσει σε συμφωνία για νέο συμβόλαιο, με τον Αντεμπάγιο να υπογράφει supermax extension με τους φιναλίστ του ΝΒΑ.

Το συμβόλαιό του θα φτάσει από τα 163 εκατομμύρια δολάρια, έως και τα 195, σε περίπτωση που γίνει all star τα επόμενα χρόνια.

Ο Αντεμπάγιο μαζί με τον Τζίμι Μπάτλερ ήταν εκ των κορυφαίων στην περσινή δύσκολη σεζόν, οδηγώντας τους Μαϊάμι Χιτ, στην εξαιρετική πορεία στη «φούσκα» του Ορλάντο.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Πατ Ράιλι, αναφερόμενος στο νέο συμβόλαιο του Αντεμπάγιο τόνισε: «Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που μπορεί να κάνει ένα franchise είναι να βεβαιωθείτε ότι οι καλύτεροι, νεότεροι, ακρογωνιαίοι παίκτες σας θα υπογράψουν τη διακεκομμένη γραμμή.

Να πάρει ο Μπαμ Αντεμπάγιο την επέκταση του συμβολαίου του ήταν κάτι που δεν σκεφτήκαμε γιατί ξέρουμε ότι θα είναι εκεί για τα επόμενα χρόνια. Είναι μια σπουδαία εξέλιξη για τους Χιτ, για τον κόσμο και για τον Μπαμ Αντεμπάγιο».