Μπακς: Παίρνουν και Μπογκντάνοβιτς!

Νέα σπουδαία κίνηση από τους Μπακς, οι οποίοι, μετά τον Τζρου Χόλιντεϊ, αποκτούν και τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς από τους Κινγκς!

Μπακς: Παίρνουν και Μπογκντάνοβιτς!

Δεν σταματούν τα απανωτά «μπαμ» οι Μπακς, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα στο NBA ότι φέτος πάνε μόνο για τίτλο! Μετά την σπουδαία κίνηση με την απόκτηση του Τζρου Χόλιντεϊ, το Μιλγουόκι συμφώνησε με τους Κινγκς και για την απόκτηση του Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς!

Σύμφωνα με τον έγκριτο Έντριαν Βοϊναρόσκι, τα «ελάφια« θα αποκτήσουν μέσω sign trade τον Σέρβο περιφερειακό, μαζί με τον Τζάστιν Τζέιμς, με τους Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο, Έρσαν Ιλιασόβα και Ντι Τζέι Ουίλσον να παραχωρούνται στο Σακραμέντο.

Με την απόκτηση του πρώην άσου της Φενέρμπαχτσε, οι Μπακς αποκτούν κάτι που τους έλειψε από τα περσινά playoffs: Έναν περιφερειακό με ικανότητα να δημιουργήσει το δικό του σουτ αλλά και να λειτουργήσει και ως spot up σουτέρ από την περιφέρεια κατά τις διεισδύσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Την σεζόν 2019-20 ο Σέρβος είχε 15.1 πόντους, 3.4 ριμπάουντ και 3.4 ασίστ μέσο όρο με 37.2% στα τρίποντα σε 29 λεπτά συμμετοχής.