Ρόκετς: Ζήτησε ανταλλαγή ο Ουέστμπρουκ

Όπως αναφέρουν αμερικανικά δημοσιεύματα, ο Ράσελ Ουέστμπρουκ ζήτησε ανταλλαγή από τους Ρόκετς, καθώς δεν του αρέσει η κατεύθυνση της ομάδας.

Ρόκετς: Ζήτησε ανταλλαγή ο Ουέστμπρουκ

Ο Ράσελ Ουέστμπρουκ δεν είναι ικανοποιημένος αυτή τη στιγμή στο Χιούστον σε τέτοιο βαθμό που επιθυμεί να αποχωρήσει από τους Ρόκετς. Γι' αυτό, σύμφωνα με το "The Athletic" ζήτησε ανταλλαγή από τις «ρουκέτες»!

Αυτό φυσικά δεν προέκυψε από το πουθενά. Λίγες ώρες νωρίτερα το ESPN αποκάλυπτε ότι οι Ουέστμπρουκ και Τζέιμς Χάρντεν ανησυχούν για την κατεύθυνση που ακολουθούν οι Ρόκετς (αποχώρηση Μόρεϊ Ντ' Αντόνι και πρόσληψη Στίβεν Σάιλας), με τον εκρηκτικό γκαρντ να δείχνει ξεκάθαρα τις προθέσεις του.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει ότι ένας από τους λόγους που επιθυμεί την ανταλλαγή, όπως είπε στους διοικούντες των Ρόκετς είναι επειδή θέλει να αγωνιστεί σε ένα σύστημα στο οποίο θα έχει περισσότερες πρωτοβουλίες, έναν ρόλο παρόμοιο με αυτόν που είχε στους Θάντερ.

Υπενθυμίζεται ότι ο 32χρονος σούπερ σταρ έχει ακόμα 1+2 χρόνια συμβόλαιο με με player option για την σεζόν 2022-23 και συνολικές απολαβές ύψους 132.6 εκατ. δολάρια. Οι φετινές του απολαβές μόνο ξεπερνούν τα 40 εκατ. και γι' αυτό το λόγο θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα ζητήσουν οι Ρόκετς σε αντάλλαγμα για ένα εκ των κορυφαίων άσων του NBA.