O Λεμπρόν έπαιζε με σπασμένο χέρι μετά το Game 1

Πως... αυτοτραυματίστηκε και τι αποκάλυψε για το μέλλον του που όλα δείχνουν ότι θα είναι σε άλλη ομάδα.

O Λεμπρόν έπαιζε με σπασμένο χέρι μετά το Game 1

Η συνάντηση του Λεμπρον Τζέιμς με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ μετά τον τέταρτο και τελευταίο τελικό με αντίπαλο τους πρωταθλητές πλέον Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς αναμενόταν ούτως ή άλλως με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Όλοι περίμεναν ότι σε αυτή θα μάθουν που θα συνεχίσει την καριέρα του. Έμαθα όμως κάτι πραγματικά εντυπωσιακό.

Ο Τζέιμς αποκάλυψε ότι έπαιξε τους τρεις τελευταίους τελικούς με σπασμένο χέρι. Μάλιστα, προκάλεσε ο ίδιος τον σοβαρό τραυματισμό του μετά το τέλος του πρώτου τελικού όταν γρονθοκόπησε έναν πίνακα. «Εγώ το προκάλεσα στον εαυτό μου. Είχαμε το παιχνίδι στα χέρια μας, ήταν πολύ σημαντικό να το κερδίσουμε, αλλά μας το πήρανε και τα νεύρα με κυρίευσαν. Ουσιαστικά έπαιξα τα τρία τελευταία ματς με σπασμένο χέρι», τόνισε.

Όσον αφορά το μέλλον του, δεν ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός: «Δεν έχω ιδέα αυτή τη στιγμή. Πάντα το πρώτο που σκέφτομαι είναι η οικογένειά μου και σημασία μεγάλη έχει το πού βρίσκονται τα παιδιά μου σε αυτή την ηλικία. Όταν πήρα την απόφαση να έρθω στο Κλίβελαντ πριν τέσσερα χρόνια ήταν πολύ πιο μικρά. Θα πρέπει να καθίσω να σκεφτώ, δεν έχω απάντηση σε αυτό τώρα».