Μαϊάμι και Ντάλας στη μάχη για την απόκτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Οι Μαϊάμι Χιτ είναι αποφασισμένοι να κάνουν δικό τους τον Γιάννη Αντετοκούνμπο το ερχόμενο καλοκαίρι. - Στη μάχη και το Ντάλας.

Μαϊάμι και Ντάλας στη μάχη για την απόκτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξεκαθάρισε σε δηλώσεις του πως σκοπός του είναι να παραμείνει στους Μιλγουόκι Μπακς και να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την ομάδα. To καλοκαίρι του 2021 θα είναι «καυτό» καθώς μένει ελεύθερος. Από την πλευρά της και η διοίκηση του ξεκαθάρισε πως θα επιδιώξει να ενισχύσει το ρόστερ, ώστε ο Έλληνας διεθνής φόργουορντ να διεκδικήσει με μεγαλύτερες αξιώσεις το πρωτάθλημα του ΝΒΑ.

Πληροφορίες από τις ΗΠΑ, όμως, αναφέρουν πως στη μάχη για την απόκτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο έχουν μπει δυναμικά οι Χιτ. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, το Μαϊάμι θα του καταθέσει το καλοκαίρι μία άκρως δελεαστική πρόταση, δίνοντάς του και τη δυνατότητα να δημιουργήσει ένα «καυτό» δίδυμο με τον Τζίμι Μπάτλερ.

Παράλληλα, τονίζεται πως οι Ντάλας Μάβερικς έχουν επίσης στρέψει την προσοχή τους στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τον οποίο και θα προσεγγίσουν για να τον κάνουν δικό τους το ερχόμενο καλοκαίρι. Μάλιστα, η διοίκηση της ομάδας είχε επισημάνει στο πρόσφατο πως ήθελε να τον κάνει δικό της στο Ντραφτ του 2013, αλλά τους πρόλαβαν οι Μπακς, καθώς επέλεγαν πριν από εκείνους.

Και εκεί, μάλιστα, θα έχει τη δυνατότητα να γίνει συμπαίκτης με τον Λούκα Ντόντσιτς, δημιουργώντας ένα ισχυρό ευρωπαϊκό δίδυμο, ενώ ας μη ξεχνάμε πως στο ρόστερ υπάρχει ήδη και ο Κρίσταπς Πορζίνγκις. Τον πρώτο λόγο, πάντως, στο μυαλό του Γιάννη Αντετοκούνμπο, θα συνεχίσουν να έχουν οι Μπακς.