Ο Αντετοκούνμπο στους 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους του πλανήτη (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συμπεριλήφθηκε στη λίστα του TIME για τους 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους του πλανήτη

Ο Αντετοκούνμπο στους 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους του πλανήτη (vid)

Το περιοδικό TIME παρουσίασε την πλήρη λίστα TIME 100 του 2020, παρουσιάζοντας τις προσωπικότητες απ' όλο τον κόσμο που ασκούν τη μεγαλύτερη επιρροή τον τελευταίο χρόνο.

Ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ανάμεσά τους!

Η λίστα είναι χωρισμένη σε διάφορες κατηγορίες -Πρωτοπόροι, Καλλιτέχνες, Τιτάνες, Ηγέτες και Είδωλα- και περιλαμβάνει μια σειρά από σπουδαία ονόματα.

Σε κάθε κατηγορία ένας διάσημος θαυμαστής της προσωπικότητας που έχει συμπεριληφθεί στη λίστα καλείται να τον σκιαγραφήσει.

Στην κατηγορία «Καλλιτέχνες», τον The Weeknd περιγράφει ο Έλτον Τζον «ως μια μυστηριώδη φιγούρα σε μια εποχή που το μυστήριο είναι σπάνιο στην ποπ», ενώ το προφίλ του ηθοποιού Μάικλ Μπ. Τζόρνταν παρουσιάζει ο συνάδελφός του, Ντένζελ Ουάσιγκτον. Η Missy Elliot γράφει όσα πιστεύει για τον Dapper Dan.

Ο Αμερικανός πρώην καλαθοσφαιριστής, Ντουέιν Γουέιντ και ο Βρετανός οδηγός της Φόρμουλα 1, Λιούις Χάμιλτον εμφανίζονται στην κατηγορία Τιτάνες, ενώ ο Αμερικανός ηθοποιός και τραγουδιστής, Μπίλι Πόρτερ, η Ναόμι Όσακα, Ιαπωνίδα επαγγελματίας αθλήτρια της αντισφαίρισης και οι Αλίσια Γκάρζα, Οπάλ Τομέτι και Πάτρις Κούλορς -ιδρυτές του Black Lives Matter- αναφέρονται ως Είδωλα.