Απίστευτο βίντεο των Μπακς για τον MVP Αντετοκούνμπο με Τζόρνταν και Ολάζουον!

Οι Μπακς έφτιαξαν ένα ασύλληπτο πραγματικά βίντεο με τους Μάικλ Τζόρνταν, Χακίμ Ολάζουον και φυσικά Γιάννη Αντετοκούνμπο. Τους μοναδικούς που έχουν αναδειχθεί MVP και "καλύτεροι αμυντικοί" σε μία σεζόν.

Απίστευτο βίντεο των Μπακς για τον MVP Αντετοκούνμπο με Τζόρνταν και Ολάζουον!

Οι Μιλγουόκι Μπακς μπορεί να απέτυχαν να κάνουν το κάτι παραπάνω φέτος και να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα, ωστόσο μπορούν να νιώθουν υπερήφανοι που έχουν στις τάξεις τους τον back to back MVP του ΝΒΑ. Για δεύτερη σερί σεζόν είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο (ο 12ος που καταφέρνει δύο σερί), αλλά το επίτευγμά του γίνεται ακόμα πιο ξεχωριστό σε συνδυασμό με τον τίτλο του «καλύτερου αμυντικού της χρονιάς» που επίσης κατέκτησε.

MVP για δεύτερη φορά στο ΝΒΑ ο Αντετοκούνμπο! (pic)

Ο Αντετοκούνμπο έκανε... θραύση στη ψηφοφορία για τον MVP - Άφησε πίσω ΛεΜπρόν και Χάρντεν (pic)

Αυτό το επίτευγμα το έχουν καταφέρει ακόμα δύο στο ΝΒΑ. Ο Μάικλ Τζόρνταν και ο Χακίμ Ολάζουον, ο οποίος έχει επίσης καταγωγή από τη Νιγηρία όπως και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Οι Μπακς λοιπόν έφτιαξαν ένα απίστευτο βίντεο, ασύλληπτο πραγματικά, με τους τρεις τους. Δείχνει κινήσεις του Τζόρνταν και του Ολάζουον τις οποίες έχει κάνει και ο Greek Freak ενώ σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται σα να πασάρει ο ένας στον άλλον.

Μιλγουόκι Μπακς: Οι δέκα αριθμοί του Αντετοκούνμπο για το δεύτερο συνεχόμενο βραβείο MVP

Το ποστάρισμα δε των Μπακς αντιπροσωπευτικό.

Air (Τζόρνταν), Freak (Αντετοκούνμπο), Dream (Ολάζουον)