Αντετοκούνμπο: «Δεν θα ζητήσω ανταλλαγή»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παραχώρησε συνέντευξη στο "Yahoo! Sports" μετά το 5ο παιχνίδι με τους Χιτ και αναφέρθηκε στο μέλλον του.

Αντετοκούνμπο: «Δεν θα ζητήσω ανταλλαγή»

Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε αν θα σκεφτεί να ζητήσει ανταλλαγή, σε περίπτωση που δεν ανανεώσει πρόωρα το συμβόλαιό του - το οποίο ολοκληρώνεται το 2021. Και η απάντησή του ήταν «κάθετη».

Μπακς - Χιτ 94-103: Εκτός τελικών η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο

«Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Δεν πρόκειται να ζητήσω ανταλλαγή» δήλωσε ο Γιάννης, για να προσθέσει στη συνέχεια: «Κάποιοι βλέπουν έναν τοίχο και αλλάζουν κατεύθυνση. Εγώ περνάω από μέσα του. Πρέπει απλώς να βελτιωθούμε ως ομάδα, αλλά και ατομικά, ώστε να επιστρέψουμε τη νέα σεζόν».

Στην συνέχεια ο Γιάννης τόνισε: «Αν ήταν εύκολο να κατακτήσει κάποιος ένα πρωτάθλημα, τότε όλοι θα είχαν από ένα. Χάσαμε. Όλοι είδαν ότι χάσαμε. Είναι απογοητευτικό, αλλά τι να κάνουμε; Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε, έχω εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες μου. Όλοι έχουν έναν ρόλο σε μία ομάδα. Βλέπετε τον αδελφό μου, τον Θανάση, πώς φωνάζει και κάνει ό,τι μπορεί για την ομάδα όταν δεν παίζει. Δεν διαφέρω εγώ σε αυτό. Αυτή είναι μία ομάδα για την οποία θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω να νικήσει».