Πολύ δύσκολα στο Game 5 ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά θα το παλέψει πάλι! (pic)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πολύ δύσκολα θα μπορέσει να παίξει στο 5ο ματς των Μπακς με τη Χιτ, λόγω του τραυματισμού του, αλλά θα το παλέψει πάλι! 

Πολύ δύσκολα στο Game 5 ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά θα το παλέψει πάλι! (pic)

Μικρές είναι οι πιθανότητες να παίξει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο Game 5 της σειράς των Μπακς με τη Χιτ. Ο σούπερ σταρ των «ελαφιών» έκανε θεραπεία σήμερα και συνέχισε να φοράει προστατευτική μπότα για τον πρησμένο του αστράγαλο.

Χτύπησε ξανά ο Αντετοκούνμπο και αποχώρησε για τα αποδυτήρια! (pics-vids)

Η λογική λέει ότι δεν θα παίξει στο πέμπτο παιχνίδι, τα μεσάνυχτα της Τρίτης (01:30). Το ίδιο, βέβαια, έλεγαν οι πιθανότητες και πριν από το Game 4 στο οποίο αγωνίστηκε σφίγγοντας τα δόντια εξαιτίας του διαστρέμματος που είχε υποστεί στο πρώτο μέρος του τρίτου αγώνα της σειράς, πριν λαβωθεί ξανά.

Όλα θα κριθούν αύριο, κι από το αν θα έχει υποχωρήσει το πρήξιμο ώστε οι γιατροί να του επιτρέψουν να δοκιμάσει το πόδι του.

Ο κόουτς των Μπακς, Μάικ Μπουντενχόλζερ ανέφερε πάντως σχετικά ενόψει του Game 5: «Ο Γιάννης κάνει θεραπεία. Κάνει τα πάντα για να είναι διαθέσιμος». Σε κάθε περίπτωση, η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή.