Αντετοκούνμπο: «Νομίζω πήρα τη σωστή απόφαση, πρέπει να ξαναδώ τη φάση» (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναφέρθηκε στο φάουλ που του χρεώθηκε πάνω στον Τζίμι Μπάτλερ και είχε ως αποτέλεσμα να χαρίσει τη νίκη στους Μαϊάμι Χιτ

Αντετοκούνμπο: «Νομίζω πήρα τη σωστή απόφαση, πρέπει να ξαναδώ τη φάση» (vid)

Αρνητικός πρωταγωνιστής στην αναμέτρηση με τους Μαϊάμι Χιτ ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο καθώς στην εκπνοή του αγώνα και ενώ το ματς ήταν ισόπαλο υπέπεσε σε φάουλ σύμφωνα με τους διαιτητές.

Μπακς - Χιτ 114-116: Θρίλερ με αλλεπάλληλα ανύπαρκτα φάουλ και... 0-2 το Μαϊάμι! (vids)

Ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς μετά το τέλος του παιχνιδιού αναφέρθηκε στην επίμαχη φάση δηλώνοντας αρχικά: «Προσπαθούσα να δω αν το σφύριγμα γα το φάουλ ήταν πριν τελειώσει ο χρόνος ή μετά. Περίμενα την απόφαση των διαιτητών. Προσπαθούσα να σκεφτώ και πάλι την φάση».

Για το εάν έκανε φάουλ πρόσθεσε: «Πρέπει να ξαναδώ την φάση. Προσπάθησα να το κάνω δύσκολο για τον Μπάτλερ, οι διαιτητές είπαν ότι έγινε επαφή, ίσως να έγινε, πρέπει να δω την φάση. Εγώ προσπάθησα απλά να δυσκολέψω το σουτ του, αλλά οι διαιτητές είπαν ότι υπήρχε επαφή. Νομίζω ότι πήρα την σωστή απόφαση. Το έχω κάνει πολλές φορές στην καριέρα μου. Έχει τέσσερα δευτερόλεπτα, δεν πρόκειται να πασάρει, θα σουτάρει την μπάλα».