Αντετοκούνμπο: «Θα αγωνιστούμε σαν αουτσάιντερ στο επόμενο παιχνίδι»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναφέρθηκε στη νίκη (121-107) των Μιλγουόκι Μπακς επί των Ορλάντο Μάτζικ, με την οποία έκαναν το 2-1 στη σειρά των play-offs του ΝΒΑ και μίλησε για το επόμενο ματς των δύο ομάδων.

Αντετοκούνμπο: «Θα αγωνιστούμε σαν αουτσάιντερ στο επόμενο παιχνίδι»

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να πραγματοποιεί μία ακόμα μεγαλειώδη εμφάνιση, οι Μιλγουόκι Μπακς έκαμψαν την αντίσταση των Ορλάντο Μάτζικ και πήραν τη νίκη με 121-107, με την οποία έκαναν το 2-1 στη σειρά των play-offs του ΝΒΑ.

Ο Έλληνας φόργουορντ στις δηλώσεις του μίλησε για την εμφάνισή του στο τρίτο κατά σειρά παιχνίδι των δύο ομάδων, ενώ αναφέρθηκε και στην επόμενη συνάντηση των «ελαφιών» κόντρα στους Ορλάντο Μάτζικ.

«Προσπάθησα να παίξω σκληρά, να προστατευτώ, να ανταποκριθώ στην ατομική πρόκληση, να προσπαθήσω να είμαι ενεργός. Απλά να είμαι παντού. Ήξερα ότι αυτό το παιχνίδι ήταν σημαντικό για εμάς. Έπρεπε να κάνουμε αυτό που κάναμε στο δεύτερο παιχνίδι. Παίζοντας την ίδια ομάδα για τρίτη φορά, ξέρεις τι να περιμένεις. Ξέρεις πώς θα σε φυλάνε. Ξέρεις τι να κάνεις για να ξεφύγεις, ξέρεις τι να κάνεις όταν είσαι ελεύθερος, ξέρεις από πού μπορεί να έρθει βοήθεια. Είσαι όχι πιο άνετα, απλώς περισσότερο συνειδητοποιημένος εκεί έξω», ανέφερε αρχικά ο ηγέτης των Μπακς.

Όταν ρωτήθηκε για το επόμενο -τέταρτο στη σειρά- παιχνίδι, υπογράμμισε: «Δεν θα παίξουμε σαν φαβορί, θα αγωνιστούμε σαν αουτσάιντερ στο επόμενο παιχνίδι. Προσπαθούσα απλώς να παίξω σκληρά. Συνήθως δεν είμαστε τόσο συγκεντρωμένοι. Όταν ξεκινά το παιχνίδι, είμαστε λίγο τεμπέληδες».