Ο... διαστημικός Λίλαρντ MVP της «φούσκας» - Στην δεύτερη καλύτερη πεντάδα ο Αντετοκούνμπο

Ο Ντάμιαν Λίλαρντ κέρδισε τον τίτλο του MVP της «φούσκας» στο NBA. Καλύτερος προπονητής στη Disney World αναδείχθηκε ο Μόντι Γουίλιαμς, ενώ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συμπεριλήφθηκε στην δεύτερη καλύτερη πεντάδα. 

Ο... διαστημικός Λίλαρντ MVP της «φούσκας» - Στην δεύτερη καλύτερη πεντάδα ο Αντετοκούνμπο

Οι εξωπραγματικές εμφανίσεις του Ντάμιαν Λίλαρντ μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος (37,6 πόντους, 9,6 ασίστ και 5,3 ριμπάουντ ανά μέσο όρο) του NBA είχε ως αποτέλεσμα ο σούπερ αταρ των Πόρτλαντ Μπλέιζερς να κατακτήσει το βραβείο του MVP στην «φούσκα» του Ορλάντο.

Από κει και πέρα, το βραβείο του καλύτερου προπονητή πήγε στον τεχνικό των Φοίνιξ Σανς, Μόντι Γουίλιαμς, ο οποίος οδήγησε την ομάδα του σε ρεκόρ 8-0, ενώ ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο, συμπεριλήφθηκε στην δεύτερη καλύτερη πεντάδα της «φούσκας».

Πέραν του Λίλαρντ, στην κορυφαία πεντάδα της «φούσκας» βρίσκονται οι Λούκα Ντόντσιτς, Ντέβιν Μπούκερ, Τζέιμς Χάρντεν και Τι Τζέι Γουόρεν.

Στη δεύτερη καλύτερη πεντάδα μετέχουν ο Κάρις ΛεΒέρτ, ο Καγουάι Λέοναρντ, ο Μάικλ Πόρτερ Τζούνιορ, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Κρίσταπς Πορζίνγκις.