Χρησιμοποίησε το όνομα του Γιάννη Αντετοκούνμπο να πουλήσει και τώρα ζητάει… επιείκεια (pics)

Οι δικηγόροι του Γιάννη Αντετοκούνμπο κινήθηκαν νομικά κατά τύπου που χρησιμοποιούσε το όνομα, τη φωτογραφία και το ψευδώνυμο Greek Freak για να πουλήσει προϊόντα. Δημοσιοποίησε την ιστορία για να κάνει κάτι ο Γιάννης και να μην πληρώσει όσα επιδικάστηκαν. 

Χρησιμοποίησε το όνομα του Γιάννη Αντετοκούνμπο να πουλήσει και τώρα ζητάει… επιείκεια (pics)

Είναι σύνηθες να χρησιμοποιούν το όνομα και το λογότυπο παικτών του ΝΒΑ για να πουλάνε προϊόντα, ωστόσο και οι παίκτες προσφεύγουν σε όλα νόμιμα ένδικα μέσα για να προστατευτούν. Το ίδιο έκανε και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απέναντι σε κάποιον που χρησιμοποιούσε το όνομα, τη φωτογραφία του και το «Greek Freak» που είναι νομικά κατοχυρωμένο από τον Έλληνα MVP.

Οι δικηγόροι του Γιάννη του έκαναν μήνυση και –όπως λέει ο ίδιος- του ζητάνε 5.000 δολάρια.

Ο ίδιος λέει πως τους απέδειξε ότι έχει 37 ευρώ στον λογαριασμό του και δημοσιοποίησε όλη την ιστορία για να το δει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και να δείξει επιείκεια.

«Απέσυρα όλα τα αντικείμενα που είχαν δημοσιευθεί. Έδειξα τα έσοδα που είχα, τα οποία ήταν μόλις 27 δολάρια, με τα 13 από αυτά να καταλήγουν σε εμένα. Πραγματικά έχω στον τραπεζικό μου λογαριασμό μόλις 37 δολάρια και δεν μπορώ να πληρώσω ένα τέτοιο ποσό. Θα με καταστρέψει.

Δημοσιεύοντας αυτή την ιστορία ελπίζω ότι ο Γιάννης θα τη δει και θα κάνει κάτι. Ξέρω τι άτομο είναι και πραγματικά πιστεύω ότι δεν γνωρίζει όσα γίνονται. Σας παρακαλώ, αν υπάρχει τρόπος να το δει, θα με βοηθήσει πολύ» έγραψε χαρακτηριστικά.