Ντόντσιτς για Αντετοκούνμπο: «Είναι ο MVP - Σχεδόν απίθανο να τον σταματήσεις» (vid)

Ο Λούκα Ντόντσις μίλησε για την τρομερή του εμφάνιση και την νίκη των Μάβερικς επί των Μπακς, ενώ παράλληλα αποθέωσε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. 

Ντόντσιτς για Αντετοκούνμπο: «Είναι ο MVP - Σχεδόν απίθανο να τον σταματήσεις» (vid)

Οι Ντάλας Μάβερικς πέτυχαν μία σπουδαία νίκη κόντρα στους Μιλγουόκι Μπακς στο NBA και ο σούπερ σταρ των νικητών Λούκα Ντόντσιτς, έπλεξε το εγκώμιο του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Μάβερικς - Μπακς 136-132: Tριπλ νταμπλ o Ντόντσιτς απέναντι στον Γιάννη

Ο Σλοβένος, που έκανε το παιχνίδι της... ζωής του κόντρα στα "ελάφια" του Γιάννη, καθώς σημείωσε 36 πόντους, μοίρασε 19 ασίστ και μάζεψε 14 ριμπάουντ, οδηγώντας τους Μάβερικς στη νίκη με 136-132, αποθέωσε τον Έλληνα παίκτη τονίζοντας μεταξύ άλλων πως είναι σχεδόν... απίθανο να τον σταματήσεις.

Συγκεκριμένα, δήλωσε αρχικά: «Ήταν καλά. Παίξαμε τρεις παρατάσεις σε πέντε παιχνίδια. Συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε. Οι Μπακς είναι μια υπέροχη ομάδα. Πρέπει να συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε και να παίζουμε έτσι».

Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο είπε: «Ο Γιάννης είναι ο MVP, είναι απίστευτος παίκτης! Είναι σχεδόν απίθανο να τον σταματήσεις και κάναμε καλή δουλειά σε αυτό. Είναι δύσκολο να τον σταματήσεις, αλλά εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον».

Τέλος, πρόσθεσε: «Νιώθω φρέσκος, προσπαθώ να πάρω τις σωστές αποφάσεις. Κάποιες φορές παίρνω κάποια σουτ που δεν πρέπει. Το να βελτιώνομαι στο αμυντικό κομμάτι επίσης είναι σημαντικό για μένα και την ομάδα».