Το ESPN έθεσε σε διαθεσιμότητα τον Έντριαν Βοϊνιαρόφσκι

Το ESPN, αποφάσισε πως έπρεπε να προστατέψει την εικόνα του και έθεσε σε διαθεσιμότητα τον Έντριαν Βοϊνιαρόφσκι, μετά το υβριστικό μέιλ που έστειλε στον Γερουσιαστή του Μιζούρι Τζος Χάλεϊ.

Το ESPN έθεσε σε διαθεσιμότητα τον Έντριαν Βοϊνιαρόφσκι

Ακόμα κι αν μιλάμε για τον καλύτερό δημοσιογράφο της, αυτόν που με κάθε τιτίβισμά του στο twitter μοιράζει και ένα αποκλειστικό, το ESPN, αποφάσισε πως έπρεπε να προστατέψει την εικόνα του και έθεσε σε διαθεσιμότητα τον Έντριαν Βοϊνιαρόφσκι.

Ο κορυφαίος δημοσιογράφος είχε αποστείλει ένα μέιλ από το κινητό στον Γερουσιαστή του Μιζούρι Τζος Χάλεϊ που ανέγραφε: «F..k you», αντιδρώντας στις θέσεις του Χάλεϊ που είχε ρωτήσει το ΝΒΑ γιατί δεν αναγράφονται συνθήματα του στρατού στις φανέλες των ομάδων όπως "Support Our Troops" και "Back the Blue".

Ο Γερουσιαστής έβγαλε στη δημοσιότητα το μέιλ και προκλήθηκε αναταραχή, με τον Βοϊνιαρόφσκι να ζητά δημόσια συγνώμη. Το ESPN έκρινε πως έπρεπε να προστατέψει την εικόνα του και έθεσε σε διαθεσιμότητα τον καλύτερο δημοσιογράφο που έχει, που σημαίνει πως δεν θα πληρώνεται.