O Παπανικολάου «διαλέγει» Γουέμπερ ή Τουπάν με Παναθηναϊκό

Όλα δείχνουν πως ο Μπριάντε Γουέμπερ θα πάρει τη θέση του Άλεξ Τουπάν στη δωδεκάδα του Ολυμπιακού. Η κατάσταση του Παπανικολάου καθυστερεί την επίσημη απόφαση του Ντέιβιντ Μπλατ

O Παπανικολάου «διαλέγει» Γουέμπερ ή Τουπάν με Παναθηναϊκό

Φαίνεται πως ο τεχνικός του Ολυμπιακού πήρε την απόφαση του και θα βάλει τον Μπριάντε Γουέμπερ στη δωδεκάδα για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη (13/2). Συγκεκριμένα, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού θα πάρει τη θέση, του Άλεξ Τουπάν. Αυτή είναι τουλάχιστον η απόφαση του Ισραηλινού προπονητή.

Οριστική απόφαση δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα και ο Γουέμπερ δεν έχει δηλωθεί επίσημα για τις εγχώριες διοργανώσεις, όμως υπάρχει χρόνος μέχρι τον αυριανό ημιτελικό. Ο μόνος λόγος που ακόμα δεν έχει επισημοποιηθεί η αλλαγή στο ρόστερ των «ερυθρόλευκων» είναι η κατάσταση της υγείας του Κώστα Παπανικολάου.

Ο 29χρονος φόργουορντ είναι ακόμα άρρωστος και παρότι προπονήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (12/2), δεν έβγαλε όλο το πρόγραμμα. Δεν γυμνάστηκε, δηλαδή, στο 100%. Αυτό σημαίνει ότι ο Μπλατ θα χρειαστεί να περιμένει λίγο ακόμα, ώστε να είναι σίγουρος για την κατάσταση του.

Ο Τουπάν όπως και ο Παπανικολάου αγωνίζονται στη θέση «3» και σε καμία περίπτωση ο Μπλατ δεν θα αφήσει εκτός και τους δύο φόργουροντ. Για αυτό άλλωστε και μέχρι την τελευταία στιγμή όλα είναι «ανοιχτά».