Αγγελόπουλοι για το «Μέχρι τέλους»: «Ζούμε αυτά που αξίζαμε πάντα» (vid)

Τι σημαίνει το «μέχρι τέλους» εξήγησαν οι πρόεδροι του Ολυμπιακού, Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Αγγελόπουλοι για το «Μέχρι τέλους»: «Ζούμε αυτά που αξίζαμε πάντα» (vid)

Στο επίσημο κανάλι της ΚΑΕ Ολυμπιακός στο YouTube μίλησαν οι πρόεδροι της ομάδας, Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος, αναφορικά με το «μέχρι τέλους» που τραγούδησαν μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος μαζί με τους «ερυθρόλευκους» φιλάθλους.

«Το μέχρι τέλους το ζούμε κάθε μέρα, κάθε στιγμή...», σχολίασε ο Γιώργος Αγγελόπουλος και πρόσθεσε «Όταν μεγαλώσουμε κάποια στιγμή θα καταλάβουμε όλοι μας τι έχει γίνει!».

Με τη σειρά του ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος τόνισε: «Το μέχρι τέλους είναι όσο μέχρι αντέχουμε, μέχρι όσο ο κόσμος μάς στηρίζει και μέχρι ο Ολυμπιακός να μας δίνει αυτή την τρέλα που ζούμε σήμερα και έχουμε ζήσει τόσες άλλες φορές τα τελευταία είκοσι χρόνια που είμαστε στην ομάδα».

Αναφορικά με τον έβδομο σερί εγχώριο τίτλο που κατακτά ο Ολυμπιακός ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος ειπε: «Είναι μεγάλο επίτευγμα, μας κάνει περήφανους και ελπίζω να πάμε για τον όγδοο σερί», ενώ ο Γιώργος Αγγελόπουλος, τόνισε: «Εφτά τίτλοι σε δυόμισι χρόνια είναι απίστευτο. Ζούμε αυτά που αξίζουμε και αυτά που αξίζαμε πάντα. Τα έφερε έτσι η ζωή και τα ζούμε. Για αυτό έχουμε αυτά τα συναισθήματα».