Αταμάν: «Άστοχοι οι Σλούκας και Γκριγκόνις, καλύτερος ο Ολυμπιακός, άξιζε να κερδίσει»

Απογοητευμένος εμφανίστηκε ο Εργκίν Αταμάν, μετά την απώλεια του Κυπέλλου για τον Παναθηναϊκό από τον Ολυμπιακό.

Αταμάν: «Άστοχοι οι Σλούκας και Γκριγκόνις, καλύτερος ο Ολυμπιακός, άξιζε να κερδίσει»

Ο Ολυμπιακός λύγισε τον Παναθηναϊκό στον τελικό Κυπέλλου με 58-69 και ο Εργκίν Αταμάν στάθηκε στις αιτίες της ήττας για την ομάδα του:

«Δεν το λέω επειδή χάσαμε, αλλά το λέω από την αρχή. Όποιος κερδίσει ή χάσει, θα το ξεχάσει αύριο. Ο Ολυμπιακός έπαιξε καλύτερα και άξιζε να κερδίσει. Εμείς δεν παίξαμε καλό μπάσκετ στο τουρνουά, ειδικά στην επίθεση, ενώ ο Ολυμπιακός έπαιξε πολύ καλή άμυνα.

Το ματς ήταν στην ισορροπία όταν οι διαιτητές δεν έδωσαν το φάουλ στον Γκριγκόνις και δέχτηκα τεχνική ποινή. Ήταν μια σημαντική απόφαση. Δεν ψάχνω δικαιολογίες, ο Ολυμπιακός έπαιξε καλύτερα και άξιζε να κερδίσει. Είμαι αναστατωμένος που χάσαμε το Κύπελλο, αλλά για μας ο μεγάλος στόχος είναι η Ευρωλίγκα και το πρωτάθλημα, όπου έχουμε πλεονέκτημα στη βαθμολογία

Ο Μπαλτσερόφσκι ήταν στο ρόστερ γιατί ο Βιλντόσα ήταν τραυματίας. Όμως είναι ο τρίτος μας σέντερ και σήμερα ειδικά πήραμε τα καλύτερα λεπτά μας στο '5' από τον Μήτογλου

Έχουμε κι άλλες επιλογές πέρα από τον Ναν, αλλά σήμερα και ο Σλούκας και ο Γκριγκόνις ήταν άστοχοι και δεν ήταν εύκολο να αντεπεξέλθουμε απέναντι στους ψηλούς του Ολυμπιακού και ειδικά τον Φαλ. Ο Ναν δεν ένιωσε τόσο άνετα όπως τα προηγούμενα παιχνίδια».