Σίμος: «Τον απόλυτο σεβασμό στα κορίτσια μου»

Οι δηλώσεις προπονητών και παικτών μετά τον δεύτερο ημιτελικό του φάιναλ φορ που βρήκε νικήτρια την Ελευθερία Μοσχάτου 

Σίμος: «Τον απόλυτο σεβασμό στα κορίτσια μου»

Η Ελευθερία Μοσχάτου έκαμψε την αντίσταση της Νίκης Λευκάδας και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Final 4 Γυναικών, με τους πρωταγωνιστές να κάνουν δηλώσεις μετά το τέλος του Β΄ Ημιτελικού.

Ελευθερία - Νίκη Λευκάδας 56-50: Στον τελικό Κυπέλλου για 2η σερί χρονιά η ομάδα του Μοσχάτου

Γιώργος Σίμος (προπονητής Ελευθερίας Μοσχάτου): «Να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Λευκάδας. Ήταν ένας εκπληκτικός ημιτελικός, τα κορίτσια έδωσαν και την ψυχή τους. Ήμασταν καλύτεροι και μπροστά σχεδόν σε όλο τον αγώνα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και τον απόλυτο σεβασμό μου στα κορίτσια της ομάδας μου. Παίζαμε με μια ξένη λιγότερη και έχουμε λίγες παίκτριες. Τα κορίτσια έδωσαν και την ψυχή τους και το μόνο που έχω να τους πω είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ».

Λιλιάννα Καρακασίδου (αθλήτρια Ελευθερίας Μοσχάτου): «Καταρχήν να συγχαρώ την ομάδα της Νίκης Λευκάδας. Έγινε ένα πάρα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι και πήγαινε φάση φάση. Συγχαρητήρια φυσικά στις συμπαίκτριές μου και τους προπονητές μας. Θέλαμε πολύ το ματς και είχαμε δουλέψει πολύ καιρό. Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο χαρούμενες είμαστε. Σε αυτή την επιτυχία μας βοήθησαν και οι παίκτες του αντρικού που έκαναν μαζί μας προπόνηση και τους ευχαριστώ. Πολλά από αυτά που κάναμε στο γήπεδο οφείλονται και σε αυτούς».

Σταύρος Νανάκος (προπονητής Νίκης Λευκάδας): «Συγχαρητήρια στην Ελευθερία Μοσχάτου. Το παιχνίδι πήγε στη μία κατοχή, η αντίπαλός μας έβαλε ένα καλάθι όταν το ματς ήταν στην ισοπαλία και πήρε τη νίκη. Καθοριστικό σημείο στο τρίτο και στο τέταρτο δεκάλεπτο ήταν το γεγονός ότι χρεωθήκαμε γρήγορα με φάουλ, η αντίπαλος πήγαινε στις βολές. Δεν είναι δικαιολογία αυτό. Δεν παίξαμε καλά, δεν είχαμε το πάθος που θέλαμε».

Μάντυ Αναστασοπούλου (αθλήτρια Νίκης Λευκάδας): «Συγχαρητήρια στην Ελευθερία Μοσχάτου έπαιξε καλά και ήταν ανταγωνιστική, Όπως και εμείς φυσικά ήμασταν ανταγωνιστικοί στο γήπεδο και οι δύο ομάδες έδειξαν τον καλύτερό τους εαυτό μέσα στο παρκέ. Εμείς δεν τα καταφέραμε δυστυχώς. Ήμασταν πολύ άστοχες, παρόλα αυτά πιστεύω να δείξαμε ότι το μπάσκετ γυναικών έχει μέλλον και πρέπει να το στηρίξουν όλοι».